top of page

SURPRISE-KONCERT !!


OperetteKompagniet byder på regulære ekstranumre lørdag d. 29. april 2017 kl. 14 i Metronomen på Frederiksberg. Carol & Thomas opfylder publikums ønsker om repertoire denne eftermiddag, inden tæppet går ned for trefjerdedelstakten for nu ...

I en uformel og altid lystig atmosfære får duoen endvidere mulighed for at få sagt et varmt tak og på gensyn til dens mange følgere (sæsonkortholdere og nyhedsbrevmodtagere) som rosinen i pølseenden på en stor og god sæson - den kun anden i rækken indtil videre.

Selskabet for trefjerdedelstaktens fremme står klar til at tage imod med et nøje sammenstrikket program ud fra de tilbagemeldinger, der måtte løbe ind op til begivenheden. OG afslutningsvis lader man propperne sprænge og gi´r et glas bobler - eller to!

Og så venter et endnu større 2017/2018 lige om hjørnet - offentliggørelse: næste mandag, d. 3. april. 9 events fordelt på 33 datoer kan man glæde sig til! Altsammen til ære for den operettehungrende skare af mennesker på vore hjemlige breddegrader - der til stadighed vokser ...

Men foreløbig, inden da: kom og få det sidste med inden sommerferien - i selskab med Strauss, Lehár og Kálmán samt selvfølgelig de syngende og spillende direktører for det hele!

bottom of page