EN LEVENDE HJEMMESIDE


OperetteKompagniets site hedder (overraskende nok) www.operettekompagniet.dk ;-) og er en sprællevende én af slagsen - for hver gang, du tuner ind på den, er der sket noget nyt!

Vidste du f.eks., at HVER MANDAG er der en BLOG-OPDATERING i form af en artikel a la denne her, hvor du kan indhente nyttige oplysninger om, hvad der sker lige nu indenfor firmaets virke? Sæsonen byder jo konstant på events - den ugentlige status giver et indblik i alt det seneste omkring disse eller går i dybden med det forestående repertoire og de medvirkende kunstnere. Hér bliver du også altid vejledt i, hvordan du sikrer dig billetter til begivenheden - og er vi på landevejen, undlader vi ikke at informere om, præcis hvor vi spiller eller hvordan man får adgang.

GALLERIET er netop ajourført, så nu er der masser at kigge på og mindes fra arrangementerne på Hofteatret, Frederiksberg Slot, Bremen Teater og Admiral Gjeddes Gaard - hvor Den Glade Enke, Old Fashioned, Nytårsgallaen og Valentineskoncerterne som bekendt har huséret den seneste tid.

KALENDEREN og BILLETSALGET samstemmes løbende - og så skifter FORSIDEN udseende alt efter, hvad vi laver og lader op til. Ligesom varesortimentet i SHOPPEN jævnligt opgraderes. Under KONTAKT kan du altid tilmelde dig Nyhedsbrevet eller sende os en besked, der vil blive besvaret med det samme. Som Nyhedsbrevmodtager opnår du iøvrigt adskillige fordele, der er værd at tage med. Og som Sæsonkortholder endnu flere - ikke mindst at du ikke går glip af noget som helst indenfor trefjerdedelstaktens regi!

Til sidst: Billetsalget til den nye 2017/2018-sæson er under opsejling - og offentliggøres premio april. Operetten lever - Traditionen fortsætter ...

Klik ind på www.operettekompagniet.dk - der er godt nok helt og aldeles UDSOLGT til Den Ny Generation Synger Operette lørdag d. 22. april, hvor en håndfuld af de mest talentfulde unge sangere giver deres besyv med, hvordan trefjerdedelstakten skal skæres ... Men der er Surprise-koncert samme sted lørdagen efter, d. 29. april kl. 14, hvor Carol & Thomas opfylder publikums ønsker om repertoire! Under BILLETSALG kan du indhente E-tickets til denne event.

© 2015-20 OperetteKompagniet ApS
 

Jorcks.jpg