top of page

VI ER STRAKS TILBAGE ...


OperetteKompagniet går i hi for en stund for at udvikle den kommende, meget spændende sæson 2017/18 - der præsenteres premio april, hvor også billetsalget åbner!

Efter Enken fik lov at valse igen, Csárdásfyrstinden tog på landevejen, Old Fashioned atter løsnede selvbinderen, Nytårsgallaen så dagens lys og Valentineskoncerten smeltede alles hjerter (se billedet) - er det tid til at udvikle videre på et koncept, publikum tydeligvis har taget til sig!

Vi er taknemmelige for al den positive feedback, der kommer os i møde - og selvfølgelig for at samtlige plyssæder fyldes fra gang til gang. Det forpligter - og det har vi to co-founders af foretagendet for valsens fremmarch, Carol & Thomas, tænkt os at leve op til.

Vi vender tilbage om en lille måneds tid med mere nyt i disse ugentlige blog-opdateringer, der altså udover den igangværende sæsons sidste arrangementer også vil berøre de events, der stilles i udsigt umiddelbart efter sommerferien - første gang lørdag d. 9. september kl. 14.00 i Metronomen på Frederiksberg med den traditionelle Sæsonpræsentationskoncert. Hér bydes der på smagsprøver på årets forskellige tilbud - og champagnepropperne vil atter sprænge tiltrængt!

bottom of page