top of page

DEN STÅR PÅ KÆRLIGHED ...


OperetteKompagniets sæson 2016/17 - Valentineskoncerter 11. & 12. februar i Admiral Gjeddes Gaard.

Chokolade, blomster og måske en "candle-light dinner" er de normale ingredienser, man associerer med denne amerikanske tradition, vi også herhjemme i den grad har taget til os. Carol, Thomas & stjernegæst Sofie (Elkjær Jensen) twister den en anelse, når de begge dage i næste weekend byder indenfor i hjertet af det gamle København til en seance med arier og duetter fra operaen og operettens verden, hjemmebagte cupcakes og et glas sherry eller to.

Hér vil kærligheden naturligt råde - både i rum og i repertoirevalg. Den er i det hele taget en gennemgående fællesnævner hvad angår sidstnævnte, når sopran og tenor mødes i musiklitteraturens univers - ved fejringen af Skt. Valentines´ nøgler er de tre artister endt med følgende indtagende program:

Io conosco un giardino (jeg kender en lille have) fra Pietris Maristella / O mio babbino caro & Lauretta mia fra Puccinis Gianni Schicchi / Kirsebærduetten fra Mascagnis L´amico Fritz / Piacer d´amor (bedre kendt som Plaisir d´amour) / Carol & Thomas´ egen La mia canzon´ / Juliettes vals fra Gounods Roméo et Juliette / Balcony Scene fra Bernsteins West Side Story (en moderne Roméo & Julie-fortælling) / Sag´ ja, mein Lieb, sag´ ja fra Kálmáns Grevinde Mariza / og såmænd Enkevalsen fra OperetteKompagniets hovedtitel i denne sæson, Lehárs Den Glade Enke.

bottom of page