top of page

SÅ´ DET NU!


OperetteKompagniets sæson 2016/17: Nytårsgalla - lørdag d. 14. januar kl. 15.00, Bremen Teater.

Vi glæder os til at byde jer indenfor i nye rammer, med nye traditioner - og til et program fuld af fest og fyrværkeri, men også indehodende tid til eftertanke og et skuen både tilbage og frem ...

Kl. 14.30 åbnes dørene ind til de blå plyssæder for sæsonkortholderne - 10 minutter senere lukkes resten af publikum ind. Lysene dæmpes - hvorefter værtsparret varmer den fyldte sal op, som det sig hør og bør i denne stand-uppernes højborg.

Nytårs-trioen introduceres - og den kaster sig, anført af den karismatiske kapelmester, Carol Conrad, fluks ud i forspillet til Den Glade Enke, som jo har været OperetteKompagniets hovedtitel i indeværende sæson. De fem udsolgte forestillinger på Hofteatret var en bragende succes - og i 2017/18 skal produktionen ud på turné og spille i over 20 forskellige byer. De tre musikere gi´r også både Cakewalken og Mellemspillet fra Lehárs vidunderlige værk i løbet af seancen - ligesom Koppel & Søn, alias Thomas & Jonathan, prøver kræfter med Kvinde-Marschen, hvor alle som én i rummet har det med at bidrage med taktfast klappen til de velkendte toner. Mon ikke også én af de to kan overtales til at levere den kåde fortælling om Maxim?

Kálmán har spillet en særdeles vigtig rolle i lanceringen af trefjerdedelstakten, da han er manden bag den 100-års-jubilerende Csárdásfyrstinden, der som bekendt var startskuddet for dette foretagende tilbage i efteråret 2015. Opsætningen er i øjeblikket ude på landevejen i det ganske rige - men ved festlighederne på Vesterbro er det hans to andre mindre kendte sceneværker, vi skal have godbidder fra. Tenor-arien Zwei Märchenaugen fra Cirkusprinsessen og sopran-dittoen Höre ich Zigeunergeigen fra Grevinde Mariza er blevet udvalgt - dem kan man roligt glæde sig til, for det er bare go´ musik! Der bliver sidenhen også lejlighed til at stifte bekendtskab med up-beat-duetten fra sidstnævnte, Komm mit nach Varasdin.

Inden pausen står den på OperetteHymnen (såmænd skrevet og opført af de to direktører for det hele!), en ganske ukendt, men henrivende slager fra Lehárs Friederikke - og et par smagsprøver fra én af de største, Strauss d. II´s Flagermusen, skal man naturligvis heller ikke snydes for.

Dagens dårende dejlige svenske gæster, Cecilia Lindwall & Anna Einarsson, henfører os alle med deres magiske viser fra hjemlandet på den anden side af Øresund - og det virtuose eksempel på ABBA med "rigtige" stemmer står absolut som en hoved-attraktion i anden afdeling. Pigerne viser selvfølgelig også deres talenter frem fra deres egen opera-verden i form af Blomsterduetten fra Lakmé - og drengene har dels deres specielle fortolkning af Amapola, dels Mario Lanza-hittet Be My Love, klar.

Den legendariske film-komponist, Ennio Morricone, var på besøg i København fornylig - og i den anledning giver det samlede ensemble hans uimodståelige Nella Fantasia som rosinen i pølseenden denne festligste eftermiddag i årets allerførste måned.

Læg dertil quiz, fællesnummer samt champagne & kransekage undervejs - same procedure og altid livsbekræftende! Vær velkommen ...

bottom of page