top of page

HELT UDSOLGT TIL OLD FASHIONED, MEN ...


OperetteKompagniets sæson 2016/2017: De 2x Jul med Old Fashioned på Frederiksberg Slot er aldeles udsolgte - men kom til Kulturhus Fredensborg Gl. Bio i stedet og oplev herretrioen synge højtiden ind med samme program.

Der skulle ikke gå længe efter Old Fashioneds 2 debut-koncerter i Riddersalen på Frederiksberg Slot i april i år, før de 2 næste koncerter med drengene et halvt år senere samme sted kunne meldes for udsolgte! OperetteKompagniets hurtigst sælgende event 2016/17 står så nu for døren - og Jens Søndergaard, Morten Lassenius Kramp, Thomas Peter Koppel & Carol Conrad er klar med et usædvanligt festligt repertoire til det talstærke publikum ...

Glæd jer til Når du ser et Stjerneskud, Bella Notte og White Christmas, men også til Bohème, Stars, Anthem og Cantique de Noël, samt masser af Sinatra og meget, meget mere! På utallige opfordringer smider pianistinden også en Christmas Boogie Woogie ind ...

Er du ikke én af de heldige, der har sikret dig billet til denne specielle weekend i hjerternes måned, er der ingen grund til at fortvivle! Ensemblet varmer op i det nordsjællandske og giver en lignende eftermiddag i Kulturhus Fredensborg Gl. Bio søndag d. 4. december kl. 15.00. Klik ind på www.fredensborgbio.dk og sikre dig en billet nu!

Vidste du iøvrigt, at en vægkalender for 2017 med Old Fashioned (se billedet) nu kan rekvireres i en limited edtion i webshoppen?!

Yeah..... You´ll have an OLD FASHIONED!

HUSK også den stort anlagte Nytårsgalla på Bremen Teater lørdag d. 14. januar kl. 15.00 - billetter på: www.operettekompagniet.dk

GÆSTER: de smægtende svenske divaer, Cecilia Lindwall og Anna Einarsson - Jonathan Koppel - & Nytårs-Trioen.

bottom of page