top of page

HANNA GLAWARI WAS HERE ...


I weekenden var OperetteKompagniet atter repræsenteret ved den årlige teatermesse, denne gang i Jysk Musikteater i Silkeborg - scenekunstens store marked, hvor der handles og forhandles mellem teaterforeninger og producenter, om hvad der skal ud på landevejen i den kommende sæson.

Selvsagt bliver en legendarisk titel som Den Glade Enke rigtig godt modtaget - og der var stor ståhej omkring stand nr. 1 i foyeren, når der var pause fra de små 5-minutters optrædender, hver forestilling begunstiges med inde i selve salen.

Signe Asmussen havde taget en time-out fra sin koncerteren i Århus og sluttet sig til Carol & Thomas i den indtagende og oplagte Enkevals, da turen kom til trefjerdedelstaktens korte indslag på det bonede scenegulv. Signe var i fuld outfit, Thomas i sin sædvanlige smoking - og begge fik de det store publikum til at nynne med, som det sig hør og bør. Forinden havde Carol bag tangenterne givet adskillige smagsprøver fra Lehárs vidunderlige værk.

En anden af de store, Csárdásfyrstinden, er som bekendt OperetteKompagniets turnérende produktion i denne igangværende sæson - og den mangler stadig at besøge flere steder til foråret. Bestyrelsesmedlemmerne fra de forskellige teatre var straks henne og informere operettebordet om det ualmindelig strålende billetsalg, der er gang i. Derfor tøvede de da heller ikke med at sætte sig også på Enken - endnu en operetteheltinde i rækken ...

Vores motto ser ud til at holde stik: Operetten lever - traditionen fortsætter! Det var der bred enighed om denne weekend i det jyske ...

bottom of page