top of page

DET SAGDE PUBLIKUM ...


OperetteKompagniet får mange tilbagemeldinger i forbindelse med dets forskellige events. Hér har vi samlet nogle fra bunken efter premieren på Den Glade Enke på Hofteatret i lørdags. De sande anmeldere, folket, har talt!

"Efter dagens store oplevelse må jeg bare gense forestillingen næste søndag! Bedste hilsner og tillykke med en knaldsucces!" Lise

"Fejende festlig og forrygende - fra start til slut!" Frits

"Tak for en gennemført opførelse! Min mand og jeg valsede hele vejen hjem ... Længe leve OperetteKompagniet!" Tove & John

"Jeg har set mange Enker i mit lange liv, men ingen så sprudlende og fuld af glæde som jeres. Tak for en helt igennem skøn produktion!" Inger

"Det var en fuldkommen vidunderlig eftermiddag, vi sent glemmer!" Hanne

"En ovenud forrygende omgang på Hofteatret. Jeg blev forført ..." Jørgen

"Ingen grund til at holde tilbage på superlativerne her ... Signe Asmussen (Hanna) er så levende og velsyngende, Jens Søndergaard (Danilo) såvel scenisk som sangligt i total overskud, Vibeke Kristensen (Valencienne) en kæmpe overraskelse: hvilken stemme og sødme, Bo Kristian Jensen (Camille) en sand tenor-nydelse, de unge drenge (Jonathan Koppel, St. Brioche & Anders Christensen, Cascada) sjask-hamrende charmerende og så er der jo dig, Thomas Peter Koppel (Zeta): lige i øjet i et nyt karakterfag! Vil du hilse Carol Conrad og musikerne (Enke-Trioen) og sige: weltklasse! Vi kommer igen på lørdag." Lone

"Så godt skruet sammen og fine sangere alle med glimt i øjet! Der var mange pudsige detaljer også - ja, jeg cyklede glad og nynnende rundt i stræderne bagefter. Også en stor tak til orkestret - særligt Carol for fuld udblæsning!" Karen

"Damen i pavillonen (Denise Wencke Gjernøe, Margot) var et scoop! Men hun blev hurtigt taget, så jeg ..." Bent

"Et operette-ensemble så harmonisk og sammentømret! Tak for en vidunderlig Enke!" Lone & Annelise

"Super festlig forestilling! Så god at mine venner nu vil med til Nytårsgallaen." Annelone

"At hun er glad, tro da pokker ... når hun er omgivet og gennemsødmet af en så dejligt spillende trio og dygtigt sangerensemble, som opfylder alle vore muntreste og hedeste operettedrømme! Når Hanna så til slut endelig fanger sin Danilo i den skønne enkevals, ja, så får vi da alle gåsehud - bare ved tanken! Charmerende, elegant, professionelt - tak!" Dorrit, Kirsten, Lise & Lis

"Tak for en suveræn Enke! Det var bare så flot - stor ros til alle medvirkende. Da de til sidst langsomt tog om hinanden og begyndte valsen til Lehárs underskønne musik, fik jeg vist nok nuprede kinder ..." Lasse

"En pragtfuld forestilling med fantastiske sangere og musikere. Kan kun anbefale at få set OperetteKompagniets Glade Enke!" Ulla

"Den Glade Enke lever helt og aldeles op til Csárdásfyrstinden fra sidste år! I er ægte bannerførere for en kunstart, rigtig mange har savnet i årevis. Vi kommer igen og igen og igen ..." Dorrit & Villy

Der er stadig en snes billetter tilbage til de tre resterende forestillinger nu på torsdag d. 3., lørdag d. 5. & søndag d. 6. november - skynd dig ind på www.operettekompagniet.dk

bottom of page