top of page

VIND BILLETTER TIL SÆSONPRÆSENTATIONSKONCERTEN 2017/2018!


OperetteKompagniet udfordrer sine mange følgere og kvitterer med fri entré til næste sæsons store, indledende fest i Metronomen.

Som bekendt valser DEN GLADE ENKE hen over scenen på HOFTEATRET her i oktober og november - og af de 900 pladser, der står til rådighed til de 5 forestillinger, er der kun godt og vel 50 tilbage ... Disse sidste muligheder for at komme med til årets operette-oplevelse indgår nu i et eksperiment, hvor man ved at skaffe en billetkøber, selv får noget ekstra ud af det!

Altså populært sagt en win/win-situation for begge parter ... Anbefaleren kommer med til den festlige Sæsonpræsentationskoncert 2017/2018 lørdag d. 9. september kl. 14.00 i Metronomen på Frederiksberg kvit og frit - OperetteKompagniet opnår en forøgelse på listen af nyhedsbrevmodtagere og potentielle fremtidige bejlere.

SÅ NEMT ER DET:

- få en ven, et familiemedlem, en nabo til at købe en billet til én af de endnu-ikke-udsolgte opførelser af Den Glade Enke (ovenikøbet med rabatkoden: elskeroperette - således skæres en 50´er af billetprisen)

- meddel os via kontaktformularen på www.operettekompagniet.dk, at du har "lokket" én "i fælden"

- vi modtager samtidig en bekræftelse på billetkøbers navn gennem vores billetsalgssystem og mailer dig med det samme din tilgodehavende billet til Sæsonpræsentationen

(Du indhenter iøvrigt lige så mange billetter i præmie, som din køber har anskaffet sig ...)

OperetteKompagniets Sæsonpræsentationskoncert i sidste måned var lidt af et tilløbsstykke - brudstykker af alle titler var repræsenteret på programmet og så godt som hele ensemblet stillede op (se billedet)! Den time-lange seance afsluttedes med at propperne sprang, champagneglassene fyldtes med de skønne bobler og publikum kunne skåle med de medvirkende for et spændende og begivenhedsrigt nyt år med 7 titler og 21 datoer på plakaten!

Den næste af slagsen er allerede på plads og er altså fastlagt til lørdag d. 9. september 2017. Dette arrangement er typisk dét, der sælger ud først - nu kan du sikre dig dine billetter i rigtig god tid!

Der er ledige billetter til Enken torsdag d. 3. november kl. 19.30, lørdag d. 5. november kl. 16.00 og søndag d. 6. november kl. 16.00 ............ SÆT I GANG! ;-)

Læs meget mere og bestil billetter på www.operettekompagniet.dk

bottom of page