top of page

OPERETTEKOMPAGNIETS HVEM-HVAD-HVOR 2016/2017


7 events, 21 datoer - 8000 publikummer

Repertoiret Sæsonpræsentationskoncert (sep.), Csárdásfyrstinden på turné (sep.-juni), premiere på Den Glade Enke (okt.-nov.), Jul med herretrioen-with-a-twist Old Fashioned (dec.), Nytårsgalla (jan.), Valentineskoncert (feb.), Den Ny Generation Synger Operette (apr.)

Venuer Metronomen på Frederiksberg, Viborg Teater / Hadsund Kulturcenter / Fredericia Teater / Slagelse Teater / Gribskov Kultursal / Sønderborg Teater / Herning Kongrescenter / Jysk Musikteater, Silkeborg / Stadttheater Flensburg, Teatermuseet i Hofteatret i København, Bremen Teater i København, Admiral Gjeddes Gaard i København

Ensemblet Cecilia Lindwall, Signe Asmussen, Vibeke Kristensen, Sofie Elkjær Jensen, Anna Einarsson, Denise Wencke Gjernøe, Bo Kristian Jensen, Anders Christensen, Jonathan Koppel, Thomas Peter Koppel, Jens Søndergaard, Morten Lassenius Kramp, Carol Conrad, Anton Lasine, Johannes Søe Hansen, Kim Bak Dinitzen

Klik ind www.operettekompagniet.dk for udførlig beskrivelse af de enkelte titler og de medvirkende artister, for at tilmelde dig nyhedsbrevet og dermed opnå rabatter til de forskellige begivenheder, for at blive guidet sikkert igennem billetkøb, for at lære om sæsonkortets mange fordele, for hver mandag at indhente nyt via blog-opdateringerne OG FOR AT TJEKKE VORES SPLINTERNYE WEBSHOP UD!

bottom of page