top of page

FRA HADSUND TIL GRIBSKOV ...


OperetteKompagniets sæson 2016/2017: Csárdásfyrstinden

Fik du ikke set Csárdásfyrstinden? Eller savner du den bare? Inde på kalendersiden på www.operettekompagniet.dk finder du detaljerne omkring den forestående sæsons landsdækkende turné og hvor du kan opleve den roste forestilling - eller genopleve den!

Efter 4 udsolgte huse på Teatermuseet i Hofteatret i København drager OperetteKompagniets første produktion fra 2015 på turné! Den elegante opsætning med en cast af prominente navne, akkompagneret af den til lejligheden sammensatte Csárdás-Trio, spiller fra Hadsund til Gribskov ...

I Kálmáns udødelige opus møder vi primadonnaen Sylva og fyrstesønnen Edwin, hvis kærlighed på tværs af klasserne skal hjælpes lidt på vej af den kække Stasi, agenten Boni og bon-vivanten Feri. Altsammen omgivet af de smukkeste kjoler, bobler i krystalglassene og fejende valse!

Det hele ledsages af et potpourri af hits fra Heia, Heia! og Synd´re er vi alle! over Helt uden Kvinder går det hele ej! og Svaleduetten til Jaj Mamám og Danse må jeg. Publikum er endvidere i sikkert selskab med en fortællende og veloplagt konferencier!

Om præcis ét år afsluttes turnéen med en opførelse på Stadttheater Flensburg i Tyskland.

Cecilia Lindwall (sep., mar. & juni) / Signe Asmussen (feb.), Sylva

Jens Søndergaard (sep., mar. & juni) / Bo Kristian Jensen (feb.), Edwin

Signe Asmussen (sep. & juni) / Vibeke Kristensen (feb. & mar.), Stasi

Thomas Peter Koppel, Boni & Konferencier

Jonathan Koppel (sep., mar. & juni) / Anders Christensen (feb.), Feri

Csárdás-Trioen ledet af Carol Conrad

bottom of page