top of page

10 gode tips ved BILLETKØB:


1) Tilmeld dig først og fremmest OperetteKompagniets NYHEDSBREV - det foregår på hjemmesidens kontaktside. På denne måde opnår du en rabat på 50 kr. pr. købte billet.

2) Når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, mailer vi det seneste af slagsen. Heri finder du din RABATKODE til brug ved køb af billetter.

3) Find ud af, hvor mange billetter du ønsker - som nyhedsbrevmodtager får også HELE DIT FØLGE rabat.

4) Find også ud af, om det ikke bedst kan betale sig for dig at investere i SÆSONKORTET. Dette kort sikrer dig adgang til alle OperetteKompagniets begivenheder i løbet af sæsonen - og således går du ikke glip af noget som helst.

5) Der er FLERE FORDELE ved at investere i et sæsonkort: du opnår den maksimale rabat på 350 kr., du bliver lukket ind i de forskellige (unummererede) sale først og du har mulighed for at tage et ungt menneske på under 25 år med til Den Ny Generation Synger Operette i Metronomen d. 22. april 2017 ganske gratis.

6) Ville du hellere have haft et sæsonkort på et senere tidspunkt, finder vi også ud af det - og REFUNDERER dine tidligere køb.

7) Når du er i gang med et køb, er det vigtigt, at du husker at trykke på den grønne APPLY-KNAP efter at have skrevet rabatkoden i feltet.

8) Man køber til én begivenhed ad gangen - når du har afsluttet et køb og gerne vil fortsætte med et andet, trykker du øverst på: OPERETTEKOMPAGNIETS BILLETSALG 2016/2017.

9) Hav dit BETALINGSKORT klar, inden du går i gang - Dankort uden visa tager vi desværre ikke.

10) For BILLET-SUPPORT kan du altid ringe på: 28 93 35 48

www.operettekompagniet.dk finder du beskrivelser af alle den nye sæsons 7 events: Den Glade Enke, Csárdásfyrstinden, Sæsonpræsentationskoncerten, Jul med Old Fashioned, Nytårsgalla, Valentineskoncert og Den Ny Generation Synger Operette. Det er også hér, du gør dine køb - og guides sikkert igennem hele vejen.

bottom of page