top of page

DEN FESTLIGSTE TIME


OperetteKompagniets sæson 2016/17: Sæsonpræsentationskoncert

For godt en måned siden offentliggjorde OperetteKompagniet sin kommende sæson, der indeholder hele 7 forskellige events: Premieren på Den Glade Enke på Hofteatret, turné med Csárdásfyrstinden, Nytårsgalla på Bremen Teater, Jul med Old Fashioned på Frederiksberg Slot, Valentineskoncert i Admiral Gjeddes Gaard, Den Ny Generation Synger Operette i Metronomen - og så Sæsonpræsentationskoncerten, ligeledes i Metronomen, lørdag d. 10. september kl. 14.00, der giver smagsprøver på alle de herlige titler. Denne vidtfavnende optakt til det, der venter de næste mange måneder, meldes der allerede udsolgt til - og Carol & Thomas lover, den festligste time er i vente! Slutteligt lader vi propperne sprænge og giver champagne ...

Udsøgte gæster som Cecilia Lindwall, Jens Søndergaard, Signe Asmussen, Sofie Elkjær Jensen, Bo Kristian Jensen, Anna Einarsson og Morten Lassenius Kramp har meldt deres ankomst. De unge repræsenteres i form af talenterne Jonathan Koppel og Anders Christensen - og så vil de to ovennævnte co-foundere binde det hele sammen i deres velkendte lystige og uformelle stil. Eftermiddagens repertoire spænder fra trefjerdedelstakten over operaens romantik til eksotisk crooneri.

I løbet af seancen kan du endvidere møde og få en lille snak med de medvirkende fra operette-ensemblet, du kan få god hjælp på stedet til at sikre dig billetter til de forskellige arrangementer - og så er der jo boblerne ... som vi absolut ikke sparer på! Rigtig go´ fornøjelse!

Sæsonpræsentationskoncerten er kommet for at blive og vender tilbage i 2017/18, hvor OperetteKompagniet planlægger en udvidelse af sæsonen i form af endnu flere events! Operetten lever - traditionen fortsætter ...

bottom of page