top of page

OLD-FASHIONED VENDER TILBAGE!


OPERETTEKOMPAGNIETS SÆSON 2016/2017:

JUL MED OLD FASHIONED

I weekenden debuterede herretrioen with-a-twist, Old Fashioned, ved to udsolgte koncerter på Frederiksberg Slot. Gik du glip af den længe-imødesete begivenhed, er der ingen grund til at fortvivle: drengene vender tilbage samme sted i OperetteKompagniets netop offentliggjorte 2016/2017-sæson og crooner julen ind lørdag d. 17. og søndag d. 18. december, begge dage kl. 16.00. Billetsalget er i fuld gang på www.operettekompagniet.dk - men vær i god tid: Riddersalen tillader kun 105 publikummer - og der bliver utvivlsomt rift om pladserne!

Det er ikke nogen tilfældighed, at Koppel, Søndergaard og Kramp har valgt ovennævnte højtid for deres næste møde i dette regi. Repertoiret synes både oplagt og omfattende. Der varmes fortsat op på den klassiske hjemmebane - siden hives barstolene frem og selvbinderen løsnes i takt med Conrads swingende musikalske arrangementer on the rocks!

Hvem kan sige sig fri for ikke at ville nyde Bing Crosbys udgave af evergreenen over dem alle, White Christmas, bare én gang til? Programmet breder sig yderligere ud i croonernes eksotiske paradis, så ikke et øje er tørt! Samtidig giver de trænede stemmer smagsprøver på perler fra deres egen verden - mon ikke f.eks. Adams udødelige Cantique de Noël vil stå øverst på listen?

Og ligesom forleden agerer artisterne såmænd også bartendere og mixer en old fashioned i pausen for de fremmødte ... Cheers!

SÅLEDES TOG SÆTTENE SIG UD 23. & 24. APRIL

1. MEDLEY: Unforgettable / Fly Me To The Moon / When I Fall In Love - Perlefiskerduetten - Kappearien - Toreadorsangen - Wolgalied - Jaj Mamam - MEDLEY: Moon River / I Get A Kick Out Of You

2. Boogie Woogie af Liberace - Volare - Anema e core - Some Enchanted Evening - Love Me Tender - MEDLEY: New York, New York / Strangers In The Night / The Lady Is A Tramp / I´ve Got You Under My Skin / They Can´t Take That Away From Me / My Way - An Old Fashioned Love Song

ENCORES: Goodnight, Sweetheart - Angel Eyes

bottom of page