top of page

MANDAG D. 4. APRIL ER OPERETTEDAG!

Denne dato offentliggør OperetteKompagniet sin 2016/17-sæson, der indeholder alt, hvad hjertet kan begære indenfor den vidunderlige genre! Det er også dagen, hvor al billetsalg åbner ...

GLÆD DIG TIL: premieren på Den Glade Enke på Teatermuseet i Hofteatret - Csárdásfyrstinden på landsdækkende turné - Nytårskoncerten, der flytter til det store Bremen Teater - Herretrioen Old Fashioned, der crooner julen ind på Frederiksberg Slot - Valentineskoncert i Admiral Gjeddes Gaard, en perle fra det gamle København - og som den berømte rosin Den Ny Generation Synger Operette.

På hjemmesiden vil du kunne læse ALT om vores events - og DOWNLOADE sæsonbrochuren. Vi informerer dig selvfølgelig også via dette NYHEDSBREV. Hold især øje med dine RABATTER - og hvad du får ud af det ved at rekvirere SÆSONKORTET. Operetten lever - traditionen fortsætter!

bottom of page