top of page

DET BUNDSOLIDE ANKER


OPERETTEKOMPAGNIET præsenterer OLD FASHIONED

"fra Lehár til Sinatra"

MORTEN LASSENIUS KRAMP er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og har været ansat på Det Kgl. Teater i snart 20 år, hvor partier som Basilio i Barberen i Sevilla, Angelotti i Tosca, Betto i Gianni Schicchi og Sprecher i Tryllefløjten bør fremhæves fra den lange række. På andre scener bl.a. Colline i La Bohème, Masetto i Don Juan og Saretskij i Eugene Onegin. Den danske The Lauritz Melchior International Singing Competition 2011 fik også udlandet til at spærre øjnene op for bassangeren, der siden har været vidt omkring - fra Verdis Requiem med Savannah Philharmonic Orchestra over Bergens Festspil med den første opførsel i Europa af Philip Glass´ Koyaanisquatsi til verdenspremieren på O´Regans Heart of Darkness på Covent Gardens Linbury Theatre. Herhjemme er han en særdeles efterspurgt oratorie-solist, mens der venter flere opgaver på nationalscenen.

Det er første gang, Morten optræder i OperetteKompagniets regi - i Old Fashioned er han det bundsolide anker med sin dybe og smægtende bas.

Billetterne til debuten på Frederiksberg Slot blev revet væk, inden man kunne nå og mixe en Old Fashioned ...

Tune in på kontaktsiden på www.operettekompagniet.dk for at følge med i, hvilke billetter der er i udbud!

bottom of page