top of page

STORT, EKSKLUSIVT, COOL

OPERETTEKOMPAGNIET præsenterer OLD FASHIONED "fra Lehár til Sinatra"

Stort, eksklusivt, cool ... En længe-efterspurgt klassisk herretrio - with a twist - er her: Old Fashioned slår de første toner an ved en dobbelt-koncert i Riddersalens smukke rammer på Frederiksberg Slot til april!

Thomas Peter Koppel, Jens Søndergaard og Morten Lassenius Kramp har alle haft deres gang på Det Kgl. Teater - de har gennem de sidste to årtier hver især gjort sig bemærket indenfor en særdeles omfattende koncertvirksomhed - og endelig krydser de altså klinger for at boltre sig såvel i kernerepertoiret som med noget ganske nyt og swingende ...

Der varmes op på den klassiske hjemmebane med både hitsene og mindre kendte perler. Siden hives barstolene frem og selvbinderen løsnes - med raffinement og stil bevæger trioen sig ud af deres comfort zone og crooner med en triple on the rocks!

Alt sammen med den karismatiske Carol Conrad bag tangenterne - og i hendes uundværlige og charmerende musikalske arrangementer. Thomas & Carols hang til operette vil såmænd også skinne igennem!

I pausen trakteres publikum med drinken old fashioned, som drengene i dagens anledning selv mixer! Koncerterne på slottet kræver særlige adgangsbeviser - disse kan rekvireres for 300,- på kontaktsiden på: www.operettekompagniet.dk (nyhedsbrevmodtageres rabatpris: 250,-). Come fly with us!

bottom of page