top of page

OPERETTEKOMPAGNIET 2016/2017


OperetteKompagniet offentliggør sin sæson 2016/17 her til marts - og det er en vidtfavnende og spændende én af slagsen, kan vi godt love! Livsglæde, boblende champagne og udsøgte artister omkranser hvert af Carol & Thomas´ kommende arrangementer ...

Hovedtitlerne er Kálmáns Csárdásfyrstinden, der spillede for fulde huse på Teatermuseet i Hofteatret sidste år og nu sendes på landsdækkende turné - alt imens produktionen af Lehárs Den Glade Enke forberedes til København og har premiere i slutningen af oktober. Rollelisterne er prominent besatte og hus-trioen vil atter være på plads ved begge forestillinger.

Sæsonpræsentationskoncerten løber af stabelen lørdag d. 10. september kl. 14 i Metronomen på Frederiksberg - NB! hertil er billetsalget allerede påbegyndt. Af særarrangementer bydes der på den traditionelle Nytårskoncert (der efterhånden er blevet lidt af en Københavner-begivenhed), herretrioen-with-a-twist Old Fashioned (der iøvrigt debuterer på Frederiksberg Slot med repertoire <fra lehár til sinatra> allerede nu i april-måned - billetsalget er i gang!) og ikke mindst Den Ny Generation Synger Operette.

Glæd jer til den detaljerede beskrivelse af vores nye og kun anden sæson, der fra marts vil kunne ses på hjemmesiden www.operettekompagniet.dk og desuden indhentes som brochure.

Operetten lever - Traditionen fortsætter!

Comments


bottom of page