top of page

OPERETTEKOMPAGNIETS PRESSEMEDDELSE


Operasanger Thomas Peter Koppel har sammen med sin musikalske partner, pianisten Carol Conrad, stiftet OperetteKompagniet - et længe-ventet og efterspurgt koncept. Begge er efter lange ansættelser på Det Kgl. Teater gået freelancer-vejen og træder nu op med en heftig koncertvirksomhed overalt i Danmark. De har netop udgivet deres andet italienske album, Passione, indeholdende perler fra støvlelandets vidunderlige sangskat - og nu agter de altså at slå et stort slag for operette-genren.

I den anledning afholdes der reception på Metronomen på Frederiksberg lørdag d. 12. september kl. 14.00, hvor der bydes på champagne og et lille uddrag af kompagniets første produktion, Csárdásfyrstinden. De to co-founders fortæller alt om tilblivelsen og fremtidsplanerne - og så kan man møde og få en snak med de medvirkende samt selvfølgelig rekvirere billetter til de forestående forestillinger i oktober på Hofteatret. Tilmelding er nødvendig via hjemmesiden: www.operettekompagniet.dk

OperetteKompagniets målsætning er at udbrede den skønne trefjerdedelstakt i det ganske land - og dermed fortsætte den lange tradition, vi altid har haft herhjemme. Mange har fra tid til anden spået operettens død og de store institutioner tager sig ikke rigtig af den mere, men "hvor end vi tropper op, mærker vi den helt specielle eufori og livsglæde, denne charmerende og evigt populære genre inspirerer - og netop dét er særligt vigtigt i disse år, hvor man konstant fodres med hurtige tilbud og det forbipasserende", som duoen beskriver deres kald.

Og de fortsætter: "Vi vil gerne være budbringerne for, hvad denne folkelige kunstart med alle de vidunderlige og genkendelige melodier betyder og HAR betydet i generationer - i dens videre færd for overlevelse!"

OperetteKompagniet producerer en ny forestilling fra det store arkiv hvert år – og lægger altså ud med Kálmáns Csárdásfyrstinden. Først med 4 opførelser på Hofteatret (15.-18. oktober) og siden på landsdækkende turné.

Den elegante kammeropsætning på dansk har en cast af håndplukkede sangere, akkompagneret af den til lejligheden sammensatte Csárdás-Trio. På rollelisten har OperetteKompagniet sikret sig prominente navne som Cecilia Lindwall, Jens Søndergaard, Bo Kristian Jensen, Signe Asmussen, Sofie Elkjær Jensen, Vibeke Kristensen - og så medvirker Conrad og Koppel også selv, ligesom Thomas´ søn, Jonathan, gør det. En konferencier guider uformelt og lystigt publikum igennem løjerne.

Mød primadonnaen Sylva og adelssønnen Edwin, hvis kærlighed på tværs af klasserne skal hjælpes lidt på vej af den kække Stasi, agenten Boni og bon-vivanten Feri. Det hele ledsages af et potpourri af hits fra "Heja, heja!" og "Synd´re er vi alle!" over "Helt uden Kvinder går det hele ej!" og "Svaleduetten" til "Jaj, Mamám" og "Danse må jeg!" med mange flere ... Flotte kjoler, boblende champagne, den obligatoriske wiener-vals samt en masse humor hører selvfølgelig også dette livsglade univers til!

Læs meget mere på: www.operettekompagniet.dk, hvor man også kan rekvirere billetter og tilmelde sig nyhedsbrevet.

Elsker du også operette?? Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, får du løbende nys om, hvor i landet, vi spiller - og hvad vores planer er for fremtiden. Hér får du også særlige rabatter med meget mere!

bottom of page