top of page

OPERETTEKOMPAGNIET INVITERER TIL RECEPTION!

En lille fest for at markere OperetteKompagniets indtog på den danske scene - første produktion er som bekendt Csárdásfyrstinden, der spiller 4 gange til oktober på Hofteatret og siden drager på landsdækkende turné! Billetsalget ER åbnet ... Læs mere på www.operettekompagniet.dk og lær om de forskellige rabatter!

Den stående reception, lørdag d. 12. september kl. 14.00 i Metronomen på Frederiksberg, byder selvfølgelig på bobler - og så vil de 2 co-founders, Carol Conrad & Thomas Peter Koppel, stå for en præsentation, der fortæller alt om idéen bag konceptet og planerne for fremtiden! De besvarer spørgsmål og udfordrer sågar med en lille quiz ... Der vil være et pænt musikalsk uddrag af Kálmáns vidunderlige værk - og så kan du møde og få en lille snak med de medvirkende på Csardás-holdet. Du får såmænd også en giftbag i hånden til hjemturen!

Er du til den festlige og livsglade trefjerdedelstakt, kan du godt glæde dig!

Tilmelding nødvendig: ring 28933548 eller mail thomaspeterkoppel@gmail.com

bottom of page