top of page

KONTAKT OS

OperetteKompagniet ønsker alle en rigtig

go´ sommer og Carol & Thomas takker for den kolossale opbakning! Vi vender stærkt tilbage til august med nye, spændende opdateringer. Indtil da er det stadig muligt både at tilmelde sig vores nyhedsbrev og rekvirere billetter til Csárdásfyrstinden via KONTAKT OS.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev får du løbende nys om, hvor i landet vi spiller - og hvad vores planer er for fremtiden. I sæsonen 2016/17 drager Csárdás-holdet på landsdækkende turné og allerede i foråret 2017 er der en ny operette på tapétet på Hofteatret! Hér informeres også om Carols og Thomas´ mange andre gøremål - vidste du f.eks. at de netop har udgivet deres andet album, "Passione", med perler fra den italienske sangskat? Du får også særlige rabatter - med meget mere!

Du kan hen over sommeren sikre dig billetter til Csárdásfyrstinden ved at ringe på 28933548 eller maile thomaspeterkoppel@gmail.com. På denne måde opnår du den rabat, der foreløbig er stillet op, hvis du samtidig er interesseret i Nytårskoncerten på Hofteatret, der er blevet lidt af en Københavner-begivenhed! Csárdásfyrstinden spiller torsdag d. 15. oktober kl. 19.30 (FÅ BILLETTER!) - fredag d. 16. oktober kl. 19.30 - lørdag d. 17. oktober kl. 16.00 (lukket forestilling) - & søndag d. 18. oktober kl. 16.00 (FÅ BILLETTER!).

På genhør i Operetteland!

bottom of page