top of page

OPERETTEN LEVER!


OperetteKompagniet præsenterer Kálmáns Csárdásfyrstinden i en elegant kammer-opsætning på dansk og med en cast af håndplukkede professionelle sangere akkompagneret af Csárdás-trioen. En konferencier guider uformelt og lystigt publikum igennem løjerne.

Der spilles 4 gange i de ædle rammer på Teatermuseet i Hofteatret - og siden på landsdækkende turné. Og allerede nu kan du rekvirere billetter til Københavner-opførelserne ved at gå ind under “kontakt” på hjemmesiden: www.operettekompagniet.dk.

Der spilles torsdag d. 15. oktober kl. 19.30, fredag d. 16. oktober kl. 19.30, lørdag d. 17. oktober (lukket forestilling) og søndag d. 18. oktober kl. 16.00.

Mød primadonnaen Sylva og adelssønnen Edwin, hvis kærlighed på tværs af klasserne skal hjælpes på vej af den kække Stasi, agenten Boni og bon-vivanten Feri. Det hele ledsages af et potpourri af hits fra "Heja, Heja!" og "Synd´re er vi alle!" over "Helt uden Kvinder går det hele ej!" og "Svaleduetten" til "Jaj, Mamám" og "Danse må jeg" med mange flere! Flotte kjoler, boblende champagne, den obligatoriske wiener-vals samt en masse humor hører selvfølgelig også dette livsglade univers til!

VORES CAST:

Sylva ….. Cecilia Lindwall

Edwin ….. Jens Søndergaard

Stasi ….. Signe Asmussen

Boni …… Thomas Peter Koppel

Feri ….. Jonathan Koppel

Csárdás-trioen ….. Carol Conrad, Anton Lasine & Juliane von Hahn

Elsker du også operette?? Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, får du løbende nys om, hvor i landet, vi spiller - og hvad vores planer er for fremtiden. Allerede om to år er der en ny operette på tapetet! Hér informeres også om Carols og Thomas´ mange andre gøremål, såsom deres nytårskoncerter og italienske projekter - vidste du f.eks. at de netop har udgivet deres andet album, "Passione", med perler fra støvlelandets sangskat? Hér får du også særlige rabatter med meget mere!

bottom of page