top of page

HVORFOR OPERETTEKOMPAGNIET....?

OperetteKompagniets målsætning er at udbrede den skønne trefjerdedelstakt i det ganske land - og dermed fortsætte den lange tradition, vi altid har haft herhjemme. Mange har fra tid til anden spået operettens død og de store institutioner tager sig ikke rigtig af den mere, men hvor end vi tropper op, mærker vi den helt specielle eufori og livsglæde, denne charmerende og evigt populære genre inspirerer - og netop dét er særligt vigtigt i disse år, hvor man konstant fodres med hurtige tilbud og det forbipasserende ...

Vi vil gerne være budbringerne for, hvad denne folkelige kunstart med alle de vidunderlige og genkendelige melodier betyder (og HAR betydet i generationer) - i dens videre færd for overlevelse! OperetteKompagniet producerer en ny forestilling fra det store arkiv hvert andet år – og lægger altså ud med Csárdásfyrstinden i oktober 2015!

Elsker du også operette?? Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, får du løbende nys om, hvor i landet, vi spiller - og hvad vores planer er for fremtiden. Allerede om to år er der en ny operette på tapetet! Hér informeres også om Carols og Thomas´ mange andre gøremål, såsom deres nytårskoncerter og italienske projekter - vidste du f.eks. at de netop har udgivet deres andet album, "Passione", med perler fra støvlelandets sangskat? Hér får du også særlige rabatter med meget mere!

bottom of page