top of page

MØD VORES CSÁRDÁSFYRSTINDE (SYLVA):


Cecilia Lindwall

- studerede på Statens Musikhøgskole og Statens Operahøgskole i Oslo. Her debuterede hun også som Musetta i La Bohème på Den Norske Opera. Samme år vandt hun den internationale opera-konkurrence, Kammeroper Schloß Rheinsberg, i Berlin, hvilket udløste et engagement med den legendariske dirigent, Christian Thielemann, på Deutsche Oper. Cecilia blev derefter fast tilknyttet Staatstheater Braunschweig, hvor hun har sunget henved 15 hovedroller. Hun har endvidere sunget ved siden af den store tyske tenor, René Kollo, under operettefestivalen Elbland i Wittenberg. Cecilia har i de senere år begået sig som freelancer med en flittig koncerteren og så har der været bud efter hende fra Malmö Operan, Det Kgl. Teater og igen Den Norske Opera.

bottom of page