top of page

MEDVIRKENDE

OperetteKompagniet
i TIVOLI

Mandag d. 6. Maj 2024, kl. 14.00
Tivolis Koncertsal
Vesterbrogade 3, 1630 København V

Oplev eller genoplev BRAGeT i selveste Tivolis Koncertsal, hvortil samarbejdet med Danske Seniorer henlægges for anden gang.

Vi gentager vores nytårsfejring, nu helt uden forstyrrelser fra storskærme fra andre (royale) begivenheder i byen ...

 

Koncentrationen og nydelsen kan derfor 100% rettes mod de otte dedikerede medvirkende og deres repertoire bestående af alt fra Kálmán til Koppel, Bernstein til Brodzsky, Lumbye til Loewe, Gade til Gyldmark, Puccini til Platters - ja, man kunne blive ved ...

 

Som kun OperetteKompagniet kan blande bolcherne - og levere dem ud over sceneskråningen! Åbensindet, velvilligt, helhjertet. Og så kan vi ren og skær bare ikke lade være jo ...

Og selvom det var rart med hele to stående ovationer sidst, udgår Kong Christian nok denne gang ... ligesom det storslåede fyrværkeri fra den historiske 14. januar må gøre det. ;-)

 

Begivenheden ligger inden sommeren, men figurerer alligevel som en del af 2024/2025, udelukkende af den grund, at den sædvanlige matrikel på Frederiksberg Rådhus undergår en større renovering - og altså i denne omgang ikke kan komme på tale, som den ellers plejer i det tidlige efterår.

Vi ses nok engang i Carstensens gamle have - de nummererede pladser giver også adgang til selve forlystelsesparken.

 

Velkommen til en ny sæson!

VARIGHED:

2 timer & 15 min., inkl. pause

bottom of page