OM   OPERETTEKOMPAGNIET

OperetteKompagniets målsætning er at udbrede den skønne trefjerdedelstakt herhjemme - at slå et slag for en teaterform, der i en lang periode har ligget i klemme mellem operaens boom og musicalens indtog. Mange har fra tid til anden ligefrem spået operettens endeligt og de store institutioner tager sig da heller ikke rigtig af den mere. Men hvor end vi tropper op, mærker vi den helt specielle eufori og livsglæde, de charmerende valsetrin inspirerer og netop dét er særligt vigtigt i disse år, hvor man konstant fodres med hurtige tilbud og det forbipasserende ...

 

Vi vil gerne være budbringerne for, hvad denne folkelige kunstart med alle de vidunderlige og genkendelige melodier betyder - og har betydet i generationer - i dens videre færd for overlevelse! OperetteKompagniet producerer forestillinger fra det store wieneriske arkiv og lagde i anledning af 100-års-jubilæet for kompositionens første-opførelse ud med Kálmáns Csárdásfyrstinden på Hofteatret i 2015. Siden fulgte Lehárs evigt-populære Den Glade Enke, som nåede at besøge 23 danske byer, inden turen kom til operetternes operette, J. Strauss d. II´s Flagermusen, der spillede for fulde huse i hvert hjørne af riget.

 

OperetteKompagniet glæder sig nu til at vende snuden hjemad og præsentere Det´Lunt i Nat - Danske Operetteperler for sine mange følgere overalt i landet. Og inde på brostenen byder vort omfattende nye program for 2019/2020 på hele 12 events!

 

Ved at klikke ind på BILLETSALG kan du skaffe dig adgang til alt fra Århundredets Operettekoncert (der markerer OperetteKompagniets første håndfuld sæsoner) over Nytårsgalla med Isabel & Tuva (stjernerne med efternavnene Schwartzbach & Semmingsen) til Fest på Frederiksberg (et samarbejde med Danske Seniorer, der fortsætter hvor det slap sidste sommer). Den Ny Generation Synger Operette er kommet for at blive, ligesom Sangerportrættet, Sæsonpræsentationen og Jul med OperetteKompagniet er det. Og så introducerer vi Operettecaféen, hvor den personlige kontakt skærpes - og sanserne og nysgerrigheden vækkes.

 

Hvad med simpelthen at erhverve dig ét af sæsonkortene? På den måde går du ikke glip af noget som helst ...

 

OPERETTEN LEVER - TRADITIONEN FORTSÆTTER!  

Carol & Thomas

© 2015-2019 OperetteKompagniet ApS
 

Jorcks.jpg