top of page
Nytår med OperetteKompagniet:
Så går vi til Maxim
- Hyldest til en Valsekonge

 ny dato   Søndag d. 10. april 2022, kl. 15.00
Bremen Teater (+ turné)
Nyropsgade 39-41   1602 København V

Når en vaskeægte valsekonge runder et skarpt hjørne, er den eneste professionelle trup af sin art på disse breddegrader selvsagt på pletten og markerer begivenheden i pomp og pragt - og over hele landet.

 

Franz Lehár fyldte 150 år fornylig! Det er jo komponisten bag Volga, Vilja, den udødelige Enkevals og slageren over dem alle, Dein ist mein ganzes Herz.

 

Scenen er sat for et sandt orgie af arier, duetter og danseoptrin fra mesterens værker, når hans gæster ved festhøjtideligheden slår på glasset og beder om ordet. Og de er der allesammen: Paganini, Giuditta, Zarewitsch, Smilets Land.

 

Og som om det ikke var nok: 2. akt er helt og holdent dedikeret til highlights fra det absolutte svendestykke, Den Glade Enke, når flokken drager videre ud i byen og slår vejen forbi Maxim.

 

“Enken er skrevet af og for mennesker, der er født med valsen på læberne og csárdásen i fodsålerne!”, som Politiken skrev efter førsteopførelsen på Casino Teatret i København. Illustreret Tidende fulgte trop: “Publikum fandt overmåde behag i den nye, ombejlede melodimager, Lehár, og der blev vanskelig en ende på de fremkaldelser, hvormed successen sloges fast!”

 

Alder spiller ingen rolle - og ham her, han holder sig ualmindeligt godt!

VARIGHED: 2 timer & 15 min., inkl. pause

bottom of page