top of page

MEDVIRKENDE

Nytår med OperetteKompagniet

 

Søndag d. 9. maj 2021, kl. 12.00

Bremen Teater

Nyropsgade 39-41, 1602 Kbh. V

Knap har dønningerne fra "Århundredets Operettekoncert" med sin kavalkade af hits og mange udsøgte medvirkende lagt sig, før OperetteKompagniet inviterer til nok et brag af dimensioner!

De fyldige uddrag fra vore fire første selv-producerede titler står i kø og den glamourøse stab af vidunderlige kunstnere, der var med helt fra starten, er indkaldt, når vi for en stund stopper op og skuer tilbage ...

Et gensyn med Csárdásfyrstinden, der gik sin sejrsgang i 2015 i anledning af 100-året for verdenspremieren i Budapest, bliver det selvklart til, ligesom Hanna & Danilo fra Den Glade Enke vil feje over scenen som det naturligste.

At Flagermusen ganske enkelt er uundværlig, kan der ikke herske tvivl om - og så skal ingen snydes for Liva-visen, La garconne, der med sin pludselige entré i Det´ lunt i Nat, har fået lidt af en rennæsance og er blevet en publikums-darling igen.

De er der allesammen ... og nytårsfestivitasen på det gamle Mercurs matrikel suppleres med Lumbyes galop med de springende propper - Tak for alt i det gamle År, alle i salen stemmer i til, så de små hår må rejse sig - og indtil flere overraskelser.

​Vær velkommen!

VARIGHED: 1 1/2 time

bottom of page