top of page
Det'   Lunt   i   Nat
Danske   Operetteperler

 

turné

September 2019 - April 2020

Danmark er et Operetteland - med stort O! Og det er på tide, at OperetteKompagniet tager sig kærligt af vor folkekære kulturarv, der er mere brug for nu om stunder end nogensinde.

 

I en gylden epoke samledes man i hvert et dansk hjem om radioen og nød her underholdningsmusikkens sprudlende liv og datidens store stemmer. Den dag i dag minder de romantiske toner os om, hvor vi kommer fra og hvad de stadig kan gøre ved os.

 

Livets Glæder, Musens Sang, Alene med en yndig Pige, Alle går rundt og forelsker sig, Stemningsmelodien, Du gamle Måne, Lille du, Glemmer du … ja, man kan blive ved!

Smukke kostumer og rappe dansetrin omkranses af et indtagende scenisk rum, hvor du ikke kun får serveret national-operetten Farinelli fra Reesens hånd, men også hans Gadeprinsessen. Du får de bedste blandt Normann Andersens i alt 900 evergreens og Lumbyes Champagnegalop, som du aldrig har hørt den før. Vi skal selvfølgelig også besøge det store lærred og genopleve nogle af de skønne takter, det år efter år henrykkede os med, afløst af en afdeling med numre, vi troede var dansk …

Showet genskaber historiens vingesus og vil atter få Danmark til at nynne med ude fra rækkerne, hele vejen hjem - og ind i fremtiden! For som det hedder i én af de berømte sange: "Husk nu de glæder, som vi sammen fandt; husk nu de tanker, som os sammen bandt!"

(Udforsk kalenderen og find ud af, hvornår vi kommer til et teater i nærheden af dig. Sæsonkortholdere har automatisk adgang til én af forestillingerne i Kastrup Bio i marts 2020)

VARIGHED: 2 timer & 15 min., inkl. pause

bottom of page