koppel son black
koppel son black

press to zoom
koppel son black
koppel son black

press to zoom
1/1

MEDVIRKENDE

Det bli´r i Familien -
med
A COUPLE Of KOPPELs

 
Søndag 30. april 2023, kl. 15.00
Bremen Teater (+ turné, se kalender)
Nyropsgade 39-41   1602 København V

Klaveret var købt på forhånd, og den førstefødte skulle spille. Det var et tegn på en vilje til social opstigen. At være `fra et hjem med klaver´ var noget, der blev lagt mærke til, specielt i det øvrige indvandrermiljø.

 

I starten af det forrige århundrede havde skræddersønnen Isak taget sin kæreste, Manja, i hånden og flygtet fra det opdelte Polen.

 

Den forudbestemte start på Herman D. Koppels verden kom til at bestemme hans livsbane som én af sin tids ypperste pianister og en internationalt anerkendt komponist. Ligeledes var den katalysator for en fremtidig familie med fire børn, der på hver deres område alle ville blive opslugt af musik.

I dag, over 100 år efter og på fjerde generation, udvikler krøniken sig stadig ... Det bli´r i familien!

OperetteKompagniet har for en stund lagt trefjerdedelstakten på hylden. I stedet byder far og søn fra de nyere slægtsled på en unik musikalsk fortælling - med et noget andet tonesprog, såvel ud gennem højttalerne som live.

 

En fortælling fortalt af et par Koppel´er selv, der også fremlægger et splinternyt album og inviterer nogle udsøgte gæster indenfor ... og så er det Jonathans fødselsdag.

VARIGHED: 1 time & 45 min.