top of page
Det´ lunt i Nat-
Danske Operetteperler

 
Søndag d. 3. oktober 2021, kl. 15.00
Bremen Teater
Nyropsgade 39-41   1602 København V

Danmark er et Operetteland - med stort O! Og OperetteKompagniet tager sig selvfølgeligt og kærligt af den omfangsrige sangskat, vi er i besidddelse af herhjemme.

 

I en gylden epoke samledes man i hvert et hjem om radioen og nød her underholdningsmusikkens sprudlende toner og datidens store stemmer. Den dag i dag minder de os om, hvor vi kommer fra, og hvad de stadig kan gøre ved os.

 

Livets Glæder, Musens Sang, Alene med en yndig Pige, Alle går rundt og forelsker sig, Stemningsmelodien, Du gamle Måne, Glemmer du … ja, man kan blive ved!

Her serveres nationaloperetten Farinelli fra Reesens hånd, men også hans Gadeprinsessen. Du får de bedste blandt Normann Andersens i alt 900 evergreens og Lumbyes Champagnegalop, som du aldrig har hørt den før. Vi skal naturligvis også op det store lærred og genopleve nogle af de skønne takter, det år efter år henrykkede os med, afløst af en afdeling, vi troede var dansk …

Showet genskaber historiens vingesus og har fået fulde huse overalt i riget til at nynne med ude fra rækkerne - hele vejen hjem - og ind i fremtiden! For som det hedder i en af de berømte sange: "Husk nu de glæder, som vi sammen fandt; husk nu de tanker, som os sammen bandt!”

 

Nu er det blevet københavnernes tur …

VARIGHED: 2 timer & 15 min., inkl. pause

bottom of page