top of page

MEDVIRKENDE

 

Koppel Far

+1

A COUPLE Of KOPPELs

Lørdag 1. oktober 2022, kl. 14.00 
Metronomen
Godthåbsvej 33, 2000 Frederiksberg

Hvad skal med i forestillingen til foråret, og hvad skal ikke med? Vil du ikke undvære noget, får du det frasorterede lige her!

Det uudgivede fra arkivet. Musik og tekster, der alene har været holdt indenfor familiens fire vægge. Anekdoter, der skal på plads nu.

 

En helt egen godnatsang, børn og børnebørn er faldet til ro til. Hvis Herman D., som akkompagnatør i Danmarks Radio i sine unge dage, havde et minut til overs, spillede han en lille kærlighedserklæring ud gennem æteren til sin viv derhjemme. Også Lille Digter Skrøne, der `er så fattig, at han kun ejer sin lille gode sang´, fortjener opmærksomhed. Med flere andre.

Jonathan, seneste skud på det musikalske stamtræ, har begået et arrangement til HC Andersens Barnet. Thomas fra tredje slægtsled giver denne indbydende sag et skud, ledsaget af sønnen selv.

Og sammen har de overtalt deres mor / farmor, den næst-ældst levende Koppel, til at bidrage til skildringen, der meget vel kan gå hen og blive lige dele overraskende og rørende ... og så på selve Hermans fødselsdag.

VARIGHED: 1 time

bottom of page