top of page

TURNÉEN ER SLUT, MEN BRAGet VENDER TILBAGE - I TIVOLI!


Røgen fra !NyTåRsBRAGeT! har nu lagt sig - og 2024 er blevet hilst velkommen noget så eftertragteligt hen over det ganske rige. 11 danske byer er indtaget, og selvom turnévirksomheden kan gå i hi for nærværende - er vi ikke helt færdige med at skyde af ...


Som det var tilfældet for et par år siden, rykker OperetteKompagniet og Danske Seniorers samarbejde fra Rådhuset på Frederiksberg og ind i Carstensens gamle have i Tivoli. Det sker mandag d. 6. maj kl. 14.00 - og da mange har efterspurgt en gentagelse af netop nytårsrepertoiret og ligefrem opsøgt os ude i landet for genoplevelsens skyld, bliver det den samme spilleliste som på Bremen og på landevejen, vi disker op med i Koncertsalen!


Programmet er tidligere lagt ud her i bloggens spalter - vi finjusterer de to sæt en anelse, så de er lige så vel i sync med forårets komme, som de var i forbindelse med januars fejringer. Livestreamingen (og fyrværkeriet!) udgår velsagtens - med mindre de kongelige får den gode idé at flette en af deres begivenheder sammen med vores nok engang ... ;-)


Samtidig markerer besøget i hovedstadens store forlystelsespark starten på vor 2024/2025-sæson. Altså FØR TID! Vi mangler jo stadig to forrygende events i indeværende sæson efterfølgende + have-arrangementerne til sommer. Det vil jo så sige, ligesom forrige gang, at potentielle købere af det nye Sæsonkort i vort regi IKKE skal investere i billetter endnu, men blot vente til udstedelsen af samme. Det sker som bekendt, når vi når til april og den sædvanlige Sæsonpræsentationskoncert i Metronomen.


Ergo: BRAGet i Tivoli hører ind under kort-ordningen. Der er selvfølgelig ikke noget forgjort i allerede nu at købe til sine gæster - vi skal nok sørge for, I kommer til at sidde sammen med disse ... De nummererede pladser giver selvsagt også adgang til selve haven!


Glæd jer forfra til kvartettens udgave af Lumbyes Champagnegalop, der jo blev skrevet til Tivolis 2-års fødselsdag i sin tid, til såvel Solitudevej, Manden på Risten som Sangen om Larsen fra kulturarvens gyldne gemmer, til Bo Elvis Jensens glamourøse brug af både stemme og underliv, til Vibeke og Thomas´ showstopper af en udgave af The Prayer, til en smægtende Granada, en uimodståelig O mio babbino caro og en hårrejsende Rachmaninov, når mor og søn sætter sig ved klaviaturet og spiller 4-hændigt.


OG - ALT det andet ... det skal være og bli´r atter BRAGende!Mandag d. 6. maj, kl. 14.00

Tivolis Koncertsal

OPERETTEKOMPAGNIET i TIVOLIComments


bottom of page