top of page

TEATERSEMINAR, HJEMMELEVERING & HØJTIDSMUSIK


Næste weekend drager OperetteKompagniet atter på teaterseminar - i år foregår det i det midtjyske, i Silkeborg. Det er tre intense dage, hvor meget af den kommende sæson effektueres, da den store satsning, turnéforestillingen, selvfølgelig fylder i det store billede.


Desværre kan vi ikke røbe titlen endnu ... så i stedet viser vi et snapshot af tre dejlige damer fra Det´ Lunt I Nat. Netop denne produktion synes ikke at kunne blive lagt på lager, da der fortsat er efterspørgsel på denne - så lidt afsløringer er vi da kommet med ...


Ellers består den kommende tid af prøver på en helt tredje opførsel ... Nemlig denne sæsons åbenbaring: Så Går Vi Til Maxim - Hyldest Til En Valsekonge, der har premiere i Frederikshavn straks efter nytår, nærmere betegnet d. 7. januar. Københavner-premieren er kædet sammen med nytårskoncerten og fastsat til d. 16. januar på Bremen Teater. I alt spiller denne markering af Franz Lehárs 150 år i 12 danske byer de første måneder i 2022.


Julen står for døren - og OperetteKompagniet byder på himmelske toner i Jyllinge, Frederikssund og Fredensborg, samt i Lutherkirken på Østerbro d. 18. december, der er ensemblets egen fejring af højtiden. Sidstnævnte er så godt som udsolgt, så her skal man være hurtig på tasterne!


Udover Carol & Thomas, vil der være lejlighed til at høre sopran Carina Tybjerg Madsen og tenor Jonathan Koppel i såvel kendte som mindre kendte numre fra årstidens repertoire.


d. 2. december er der afset tid til endnu en omgang hjemmelevering. Det er fjerde gang, kompagniet kører ud i firmabilen med sin helt egen, velsmagende cava. Altså lige til døren!


Julefrokosterne venter om hjørnet - og flere har efterlyst den gode ordning, der synes at være kommet for at blive ...


Med firmaet til bevarelse af trefjerdedelstaktens logo på, er det også en oplagt gaveidé til alle elskere af operette og gode bobler. OG så er der da én tur, man sparer ude i det pulserende juleræs!


Du kan nøjes med at købe én flaske. Grundet `patentloven´ er prisen steget en anelse. Der er dog stadig rabat ved køb af en kasse på 6. I den kommende uge får vi en større leverance hjem - og den første torsdag i julemåneden triller vi så ud på landevejen med jeres bestillinger!Comments


bottom of page