top of page

LUNE NÆTTER, MAXIM & SLÆGTEN PÅ SCENEN!


Der er nok at glæde sig til i denne tid ... Først og fremmest at vi må optræde igen!


OperetteKompagniet har forberedt en forrygende ny sæson med alt, hvad der sig hør og bør, men også overraskelser en masse!


I morgen aften vil der være smagsprøver på de forskellige events i KoncertKirken Blågårds Plads. Der er udsolgt - men her forneden har vi samlet overblikket - både hvad der står på programmet ved Sæsonpræsentationskoncerten og efter sommerferien!


Glædelig operetteår!MANDAG d. 14. JUNI & 2021/2022


Helt uden Kvinder går det hele ej!

- Thomas & Vibeke Kristensen lægger ud med ét af de mange hits, der er på tale, når vi gentager braget efter coronaen på Bremen Teater ved sæsonåbneren FEST PÅ FREDERIKSBERG - SENIORERNES DAG onsdag d. 8. september kl. 14 på Frederiksberg Rådhus.


Publikum ønsker ...

- ØNSKEKONCERTEN er blevet et tilbagevendende fænomen, og ved den tredje af slagsen lørdag d. 18. september kl. 14 i KoncertKirken møder Thomas & Carol op med et blankt program ... Publikum råber deres ønsker op undervejs - vi gør et forsøg allerede her!


Pige, træd varsomt

- Kaj Normann Andersens vidunderlige duet mellem to kvinder får ekstra liv, når Vibeke og Elsebeth Dreisig synger den sammen. Det gør de også på Bremen Teater søndag d. 3. oktober kl. 15, når vore mange københavnske følgere endelig får mulighed for at opleve DET´ LUNT I NAT - DANSKE OPERETTEPERLER - en smuk fejring af den omfangsrige sangskat, vi er i besiddelse af herhjemme.


Eboli (på svensk)

- Andrea Pellegrinis kometkarriere tager hende til Folkoperan i Stockholm til august, hvor hun giver den som Eboli i Don Carlos. Hos OperetteKompagniet er hun gæst i den varme stol, når vi byder på sæsonens første SANGERPORTRÆT. Det foregår lørdag d. 27. november kl. 15 i KoncertKirken, hvor den hotte mezzo vil have selvsamme verdiske udladning på repertoiret. Jens Søndergaard lægger vejen forbi ved anden omgangen lørdag d. 19. marts 2022 kl. 15 samme sted.


Når du ser et Stjerneskud

- Disneyklassikeren kan faktisk synges året rundt, også i juni. Særligt er det, når den fremføres i højtiden op til Jesu-fødsel. Carina Tybjerg Madsen gør det begge gange, sidstnævnte bliver lørdag d. 18. december kl. 15 i Lutherkirken, hvor JUL MED OPERETTEKOMPAGNIET endelig finder sted efter den ufrivillige pause sidst.


Humor som Medicin

FOREDRAG er tidens trend. En af Danmarks mest eftertragtede talere, Erik Lindsø, har fået den opgave at være repræsentant for vore kommende 9 søndag formiddage i Metronomen og disses stærke personligheder. Hans overskrift ligger lige til højrebenet, hvad angår trefjerdedelstaktens boblende univers. Mød også Gert Henning-Jensen, Lone Koppel, Sofie Elkjær Jensen, Erik Aschengren med flere i denne brogede serie.


Elsk mig på Jord som i Himlen

OperetteKompagniets turnéproduktion, SÅ GÅR VI TIL MAXIM - HYLDEST TIL EN VALSEKONGE, er også den traditionelle nytårskoncert i Bremen Teater søndag d. 16. januar 2022 kl. 15. Lehárs berømte arie fra Paganini ligger aldeles mundret hos Marie Dreisig, der får følgeskab af en række lige så talentfulde kolleger på scenen rundt om i det ganske rige. I 1.akt er vi til højbords hjemme hos manden i centrum, i 2.akt drager flokken videre ud i byen.


Schön, wie die blaue Sommernacht

Faktisk har den gode Franz Lehár skrevet så mange ørehængere, at der ikke er blevet plads i forestillingen til denne skønne duet fra Giuditta. Carina & Thomas benytter lejligheden til at at fyre den af i dette øjemed.


Elsk og lev

Ingen markering uden operettehymnen. Den får hermed lov at være bannerføreren for SÆSONPRÆSENTATIONEN 22/23, der er skemalagt til lørdag d. 9. april 2022 kl. 15 i KoncertKirken - så publikum atter kan rokke fra side til side som tegn på den livsglæde, den unægtelig udtrykker ... når vi nu ikke må afsynge den i fællesskab endnu!


Blomsterduetten

Den usigelig smukke duet fra Delibes´ Lakmé er en sikker tåreperser hver gang. Vi tør slet ikke tænke på, hvordan det så går, når mor og datter stemmer i sammen, nærmere betegnet Elsebeth & Marie. Men vi tager chancen ... SLÆGTEN PÅ SCENEN søndag d. 12. juni 2022 kl. 15 på Bremen Teater ligger i direkte forlængelse af den storslåede Århundredets OperetteKoncert, der solgte ud på få dage, da OperetteKompagniet fyldte 5 år i 2019. Vi samler blodets bånd på de skrå brædder - kan det blive meget større?


Champagneterzetten

Alle synger og skåler den nye sæson i gang med Strauss´ sang om `den bedste vin blandt vine´ fra operetternes operette, Flagermusen.! RIGTIG GOD FORNØJELSE !bottom of page