top of page

LEVENDE BLÅMUSLINGER & VILDE DANSEOPTRIN!


OperetteKompagniets 2023/2024ZarZuela - den spanske Operette /

med KOPPEL & SØNHVORNÅR

Søndag d. 26. maj, kl. 14

HVOR

KoncertKirken, Kbh. NMEDVIRKENDE

Jonathan Koppel, Thomas Peter Koppel

& Allan SjølinFRA HJEMMESIDEN

Zarzuela er meget mere end en overdådig sydlandsk gryderet bestående af kogt hummer, levende blåmuslinger, havtaske, blæksprutteringe og kongerejer – det er også benævnelsen på den spansktalende del af verdenens operette.

 

Delt op i numre og med handlingsdrivende dialoger, struttende skørter i de vildeste danseoptrin samt al den passion og indlevelse vi forestiller os fra de kanter, byder denne teaterform på sit helt eget unikke udtryk.

 

I evig jagt efter nyopdagelser og budskaber at sprede har Thomas og Jonathan nu kastet sig over en genre, der kun sjældent når op til vore nordiske breddegrader - ikke helt fortjent efter deres mening! Udover at give et par eksempler fra selve repertoiret, gåes der omfangsrigt i dybden med, hvilken musik, der har formet og omgivet det.

 

Det er gode, varmhjertede og dramatiske skildringer fra Domingo, Carreras, Jaume Aragall og Alfredo Kraus´ hjemland - bangers som Granada, La rosa y el sauce og Estrellita, for slet ikke at nævne de Fallas sangcyklus, Sietes Canciones Populares.

 

Til gengæld lover udøverne, de nok skal både holde legemsdelene i ro og undlade at kokkerere …PRIS

250,-

BILLETSTATUS

19 tilbage ...

VARIGHED

1 1/2 timeComentários


bottom of page