top of page

KOM OG HØR ALT OM, HVORDAN DET FORTSATTE (2)!


OperetteKompagniets 2022/2023FILMFOREVISNING:

MUSEN - med kommentarsporHVORNÅR

Søndag d. 11. juni, kl. 12

HVOR

Metronomen, Frb.FRA HJEMMESIDEN

Efter at have gjort kur til Fyrstinden, inklineret for Enken og prøvet vinger med Musen er det blevet tid til et tilbageblik på disse, de tre mastodonter indenfor operettens verden.

Det gør vi på det store lærred (mellemstore i Metronomen!) og med OperetteKompagniets egne produktioner fra de første år. Alt imens musikken spiller, tegner og fortæller Carol & Thomas, skaberne af og direktørerne for det hele. Og anekdoterne i dette `bonus materiale´ er ikke så få.


Vi slutter af med operetternes operette. Strauss ville oprindeligt ikke skrive til de skrå brædder overhovedet, indtil Offenbach og hans Orfeus i Underverdenen, den første helaftens-operette, som vi kender den, kom til i 1858. Godt inspireret skulle han herefter bruge tiden ihærdigt mellem de mange polkaer og valse på denne sin nye dille. Selv den uovertrufne orkestersuite, Frühlingsstimmenwalzer, krævede nu adopteringen af en tekst.


Er der virkelig hele to fængselsbetjente? Og ser vi dobbelt, eller er der også to notarer? Hvoraf kommer en såkaldt `bukserolle´? Og hvilket optrin referer `The Conchita Wurst Moment´ til? Og så bør det langt om længe belyses, hvorledes det gik til, at den forsagte og benævnte `Ivan ... Ivan´ havnede i Orlofskys palads og blev ceremonimester dér!


Få rede på det og meget mere i disse par formiddagstimer, hvor der er garanti for såvel træk på smilebåndet og lyttefryd!PRIS

125,-

BILLETSTATUS

10 tilbage ...

VARIGHED

2 1/2 timer, inkl. lille pauseComments


bottom of page