top of page

KOM OG HØR ALT OM, HVORDAN DET BEGYNDTE ..!


OperetteKompagniets 2022/2023FILMFOREVISNING:

FYRSTINDEN - med kommentarsporHVORNÅR

Søndag d. 21. august, kl. 12

HVOR

Metronomen, Frb.FRA HJEMMESIDEN

Efter at have gjort kur til Fyrstinden, inklineret for Enken og prøvet vinger med Musen er det blevet tid til et tilbageblik på disse, de tre mastodonter indenfor operettens verden.

Det gør vi på det store lærred og med OperetteKompagniets egne produktioner fra de første år. Alt imens musikken spiller, tegner og fortæller Carol & Thomas, skaberne af og direktørerne for det hele. Og anekdoterne i dette `bonus materiale´ er ikke så få.

Vi lægger ud med Kálmán, hvis magnum opus vakte så stor ståhej i det ungarske, at manden bag måtte gemme sig for offentligheden. Det var nu ikke derfor, han drog over Atlanten i eksil. Her skulle han dog også vække opsigt, da han fusionerede sine værker med elementer af jazz, hvor en charleston kunne komme lige i hælene på sit hjemlands csárdás.​

Hvem var så generøs at skænke vores Sylva sin glamourøse robe fra egen fordums tid i rollen som cabaretsangerinden? Og i en helt anden grøft: Hvilken alternerende i samme parti havde partout brug for en spand ude i kulissen for at komme igennem en forestilling på touren?

Få rede på det og meget mere i disse par formiddagstimer, hvor der er garanti for såvel træk på smilebåndet som lyttefryd!PRIS

125,-

BILLETSTATUS

17 tilbage ...

VARIGHED

2 timer, inkl. lille pauseComments


bottom of page