top of page

KÁLMÁN 70/140, OPERETTEKOMPAGNIET 8 & FØDSELSDAGSRABAT PÅ 100!


OperetteKompagniets 2022/2023FEJRING:

Kálmán 70/140


HVORNÅR

Søndag d. 21. maj, kl. 14

HVOR

KoncertKirken Blågårds Plads


MEDVIRKENDE

Signe Asmussen, sopran & Thomas Peter Koppel, tenor

Csárdás-trioen:

Carol Conrad, piano, Anton Lasine, violin & Ingemar Brantelid, celloFRA HJEMMESIDEN

Knap har dønningerne fra hyldesten af Lehárs halvanden hundrede år lagt sig, før en anden af de store runder et hjørne. Det er ovenikøbet også præcis syv dekader siden, den ti år yngre Kálmán valsede af.

Magyaren med fornavnet Emmerich, eller Imre, er ophavsmanden til den evigt-populære Csárdasfyrstinden, som OperetteKompagniet tog sig af som det første. Han har endvidere perler som Cirkusprinsessen, Grevinde Mariza og Hertuginden af Chicago på samvittigheden.

Hvem kender ikke den yndige Svaleduet eller den fejende Danse må jeg? Og så er der jo ørehængeren Varasdin, temperamentet i Höre ich Zigeunergeige og eventyret i Zwei Märchenaugen. For ikke at glemme den længselsfulde Sag´ ja, mein Lieb, sag´ ja! og den fædrelandske Heja, Heja. Listen er lang.

Med denne koncertante fremførelse undlader det eneste professionelle ensemble af sin art på disse breddegrader, der samtidig fylder 8 år i netop denne uge, ikke at markere, i pomp og pragt, endnu et koryfæ fra det centraleuropæiske, der har givet os så meget!

​Köszönöm!PRIS

250,- nej / 150,- ja!

BILLETSTATUS

21 tilbage ...

VARIGHED

1 1/2 timeComments


bottom of page