top of page

HUN RÆKKER UD EFTER ENGLENE ...


OperetteKompagniets 2020/2021OPERETTECAFÉ: DEN DANSKE SOPRANHVORNÅR

Lørdag d. 12. juni, kl. 14

HVOR

KoncertKirken Blågårds Plads, Kbh.


MEDVIRKENDE

Marie Dreisig, sopran

Thomas & CarolFRA HJEMMESIDEN

Jonathan som den karismatiske ene halvdel af "Koppel & Søn", Carinas bjergtagende udgave af "Fremtidens Diva" og Williams charmeoffensiv i "De lyse Nætter" - afløses i denne sæson af Sidsels tour-de-force "Fra Barok til Operette", Frøys overbevisende forvandlinger i "Stuepige & Heltinde", Cassandras inciterende fortolkning af "Frühlingsstimmen" og Maries strålende bud på "Den danske Sopran".

Syv fantastiske fortællinger, syv stjerner i svøb - tilsammen udgør de OperetteKompagniets Young Artists Ensemble 2020/2021.

"Hun gjorde en uudslettelig figur, da den første gruppe unge trådte op ved Den Ny Generation Synger Operette. Hendes både lyriske og voluminøse timbre rummer, i lighed med det land vi bor i, alle fire årstider - og Marie er derfor den ideelle eksponent for den rige sangskat, vi er i besiddelse af på disse breddegrader", lover Carol.

"Hun har det jo ikke fra fremmede og præcis som sin mor (Elsebeth, der forkælede os med Musens Sang og lignende i Det´ lunt i Nat), rækker hun ud efter englene med sit gyldne næb, samtidig med at benene er solidt plantet på jorden. Teksten er vigtig, når man skal begå sig på sit modersmål - og den er soleklar her", skulle Thomas hilse og sige.

Operettecaféen er en intim sammenkomst med tid til fordybelse og hygge.


PRIS

200,-

BILLETSTATUS

10 tilbage ...

VARIGHED

1 timeComments


bottom of page