top of page

GÅ ALTID TILBAGE TIL ET BRAG !


OperetteKompagniets 2020/2021

NYTÅR MED OPERETTEKOMPAGNIET

(eller: FARVEL TIL CORONA)


HVORNÅR

Søndag d. 9. maj, kl. 12.00

(OBS! Flyttet fra d. 16. januar!)

HVOR

Bremen Teater, Kbh.

MEDVIRKENDE

Signe Asmussen

Vibeke Kristensen

Denise Wencke Gjernøe

Bo Kristian Jensen

Jens Søndergaard

OG IØVRIGT

Thomas Peter Koppel

& Nytårsbandet under ledelse af Carol Conrad


FRA HJEMMESIDEN

Knap har dønningerne fra "Lehár-Galla: 150 År" med sin kavalkade af hits og udsøgte medvirkende lagt sig, før OperetteKompagniet inviterer til nok et brag af dimensioner!

De fyldige uddrag fra vore fire første selv-producerede titler står i kø og den glamourøse stab af vidunderlige kunstnere, der var med helt fra starten, er indkaldt, når vi for en stund stopper op og skuer tilbage ...

Et genhør med Csárdásfyrstinden, der gik sin sejrsgang i 2015 i anledning af 100-året for verdenspremieren i Budapest, bliver det selvklart til, ligesom Hanna & Danilo fra Den Glade Enke vil feje over scenen som det naturligste.

At Flagermusen ganske enkelt er uundværlig, kan der ikke herske tvivl om - og så skal ingen snydes for Liva-visen, La garconne, der med sin pludselige entré i Det´ lunt i Nat, har fået lidt af en rennæsance og er blevet en publikums-darling igen.

De er der allesammen ... og nytårsfestivitasen på det gamle Mercurs matrikel suppleres med Lumbyes galop med de springende propper og den nyklassiske Operettehymne: Elsk og Lev.

​Vær velkommen!


PRIS

450,- / 400,- (for nyhedsbrevmodtagere)

BILLETSTATUS

Vi sælger 250 af de 660 pladser ... lige nu er der ca. 50 tilbage!

VARIGHED

1 1/2 time - ingen pause



Comments


bottom of page