top of page

"DET VAR JO IKKE, FORDI JEG IKKE HAVDE PRØVET AT STÅ PÅ EN SCENE FØR ..."


OperetteKompagniets 2023/2024Et 50-års JUBILÆUMHVORNÅR

Mandag d. 2. oktober, kl. 19

HVOR

Metronomen, Frb.


MEDVIRKENDE

Thomas Peter Koppel

&

Carol ConradFRA HJEMMESIDEN

Det var jo ikke, fordi jeg ikke havde prøvet at stå på en scene før, og også oplade min røst dér. Allerede som 8-årig `debuterede´ jeg på Sydney-Operaens skrå brædder og bidrog med min klare drengesopran i rollen som Gherardino i Gianni Schicchi.

Mit første udklip i scrapbogen er en anmeldelse af Puccinis opera fra tiden i Australien. Udover mit samvittighedsfulde portræt af det lille parti kunne skribenten ikke dy sig for at nævne: ”He didn´t forget to count before coming in.”

Sagen er den, at efter min første frase: ”He´s on his way now …”, måtte jeg ikke vente på de andres respons: ”Who?” Næh, det var sikrere selv at tælle til fire og så komme ind præcist med mit: ”Gianni Schicchi!”

Det må jeg have gjort omhyggeligt.

(fra Thomas Peter Koppels biografi, Vær ikke kræsen – kunstner & iværksætter)

Den egentlige debut fandt sted to årtier senere som Tamino i Tryllefløjten i Frimurerlogens Festsal med Det Unge Operacompagnie. Siden skulle godt 23 års ansættelse på Det Kongelige Teater stå på dagsordenen, men Thomas fik dog alligevel altid tid til at pleje sin position som den ene halvdel af det mediedøbte `Danmarks ny Operettepar´.

I dag, fem dekader efter startskuddet, er han som bekendt selvstændig og har stiftet OperetteKompagniet med Carol Conrad, der som det selvfølgeligste er ved sin makkers side under denne helt specielle fejring.PRIS

200,-

BILLETSTATUS

KUN 7 tilbage ...

VARIGHED

1 1/2 timeComments


bottom of page