top of page

"DET´ LUNT I NAT" UDKOMMER PÅ OPERETTEMARKEDET !


OperetteKompagniets 2023/2024OperetteMarked -

KUP, CAVA & KONCERTHVORNÅR

Lørdag d. 12. august, kl. 14

HVOR

Metronomen, Frb.FRA HJEMMESIDEN

Kunne du tænke dig at komme hjem med Operettedivaens seng fra Hjerter i Valsetakt? Eller har du et sted, hvor den røde bro fra Så går vi til Maxim vil stå ganske ideelt? Sarah Bernhardts kiste på hjul fra samme opsætning kan den snu pranger såmænd også forhandle om.

Har du mon plakaten til Csárdásfyrstinden i samlingen? Mangler du programmet til Den Glade Enke? Hvad med et vintage kjole & hvidt-outfit, der var i overskud fra Flagermusen?

Og så fik OperetteKompagniet patent på sine egne bobler omkring Det´ lunt i Nat, hvori de blev brugt som læskende rekvisitter første gang. De er stadig i høj kurs og går i kassevis … Whiskyglassene, drengene fra Old Fashioned serverede drinken af samme navn i, er også afsættelige.

Gør et kup ved de opstillede borde, der bugner af musikudgivelser (bl.a. en spritny og `lun´ af slagsen!), bøger, merchandise og alt muligt andet godt. Til reducerede priser naturligvis – og kender man os ret, er der udsigt til hjemmelevering, hvis det skulle være.

Vi gi´r et glas, og når den første time er rundet, en mini-koncert med eksempler på smægtende strofer fra vores vidunderlige kunstart til hvilken, Thomas har inviteret et særdeles musikalsk familiemedlem med.

Velkommen til en ny sæson!PRIS

100,-

BILLETSTATUS

Masser af plads ...

VARIGHED

2 timerComments


bottom of page