top of page

DER TAGES HUL PÅ NYE TIDER ...


OperetteKompagniets 2023/2024SæsonPræsentation

2024 / 2025HVORNÅR

Søndag d. 21. april, kl. 14

HVOR

Metronomen, FrederiksbergMEDVIRKENDE

Thomas Peter Koppel

& 9 (!) fra ensembletFRA HJEMMESIDEN

Der tages hul på den kommende sæson, og spændingen udløses på berusende vis med smagsprøver én efter én fra de forskellige events, der måtte stå på plakaten til den tid.

 

Thomas, nu ene-ejer af hele Danmarks OperetteKompagni, guider som altid lystigt og uformelt publikum igennem de blandede bolsjer ved dette tilbagevendende tilløbsstykke ... og de går i alskens retninger, dog altid med trefjerdedelstakten i hovedsædet. Der vil med andre ord aldrig være et kedeligt øjeblik!


Uhørt hele 9 fra ensemblet møder op og giver deres besyv med - der nævnes i flæng: de familiære sopraner, Elsebeth & Marie Dreisig, skæppeskønne Vibeke Kristensen, den hotte mezzo, Tuva Semmingsen, musicalstjernen Isabel Schwartzbach, karismatikeren Bo Kristian Jensen, samt instrumentale ekvilibrister som Nikolaj Bentzon, Allan Sjølin og Jakob Weber.

 

Emmer det allerede lidt af de sædvanlige forventninger? Hvornår åbner billetsalget? Hvad byder sæsonkortet på af fordele? Er der nok en mester, der bør hyldes behørigt? Er der mon et glas bobler at slutte af på?! ;-)


Svarene fås her - det er således officiel operettedag ..PRIS

200,-

BILLETSTATUS

Tæt på udsolgt ...

VARIGHED

1 1/2 timeコメント


bottom of page