top of page

EN "NY" NY SÆSON - DER PASSER PÅ OS!


OperetteKompagniet præsenterede sit 2020/2021 i juni - og det var tydeligt, at dømme ud for den almindelige billet-"hamstren", at vore mange følgere hungrede efter live-oplevelser. Vi overlevede forårets corona-invasion gennem livestreams og kompensationsordninger i forbindelse med udsættelser - og NU må vi rent faktisk spille for jer igen! De første uger her efter sommerferien har ikke været uden komplikationer, men via lidt af et administrativt raid, er det lykkedes at komme frem til en samling på en sæson, der kan overvinde det meste! Vi krydser alt ...

Forneden foreligger de forskellige events, som de tager sig ud efter redigeringen af venuer, datoer og klokkeslæt. Hofteatret er blevet til Kulturhuset Galaksen i Værløse (kun et stenkast fra stationen) for HJERTER I VALSETAKTs vedkommende og LEHÁR-GALLAEN er rykket til Bremen Teater, hvor vi jo er vant til at spille nytårskoncerterne. Metronomen er fin til foredragene, men vi skifter den lille matrikel på Frederiksberg ud med dels KoncertKirken Blågårds Plads, dels Folkehuset Absalon, hvad angår musikalske arrangementer som OPERETTECAFÉERNE, SANGERPORTRÆTTET og SÆSONPRÆSENTATIONEN. Ellers hold øje med dato-ændringerne, som drejer sig om HJERTER I VALSETAKT, LEHÁR-GALLAEN og to af OPERETTECAFÉERNE.

Alle forandringer er foretaget med det formål, at I ude på rækkerne får optimale omstændigheder, så man kan læne sig trygt tilbage og koncentrere sig om at nyde musikken og oplevelsen. Også vi oppe på de skrå brædder får nu de bedste muligheder for at udfolde os. De tre steder, vi forlader for nu, kan ikke helt leve op til restriktionerne i denne fase, hverken i sal, i foyer eller backstage. Vi glæder os til at komme i gang igen - prøverne er begyndt og ja, tænk vi MÅ igen!

Rigtig god fornøjelse!

Efteråret 2020

lør. 12/9 VORE FAVORITTER Unitarernes Hus, Kbh. Ø kl. 14

søn. 13/9 FOREDRAG: TOVE HYLDGAARD Metronomen kl. 12

(OBS! Vi venter på ny dato på FEST PÅ FREDERIKSBERG ...)

lør. 3/10 HJERTER I VALSETAKT Galaksen, Værløse kl. 16

lør. 24/10 FOREDRAG: PER PALLESEN Metronomen kl. 12

man. 2/11 LEHÁR-GALLA 150 ÅR Bremen Teater kl. 19.30

søn. 15/11 FRA BAROK TIL OPERETTE KoncertKirken Blågårds Plads kl. 14

lør. 28/11 FOREDRAG: NIKOLAJ KOPPEL Metronomen kl. 12

lør. 12/12 FOREDRAG: BIRGITTE RAABERG Metronomen kl. 12

lør. 19/12 JUL MED OPERETTEKOMPAGNIET Lutherkirken kl. 15

Foråret 2021

lør. 16/1 NYTÅR MED OPERETTEKOMPAGNIET Bremen Teater kl. 14

lør. 30/1 FOREDRAG: MIKAEL KAMBER Metronomen kl. 12

lør. 13/2 FOREDRAG: ANNE MARGRETHE DAHL Metronomen kl. 12

lør. 27/2 STUEPIGE & OPERETTEHELTINDE KoncertKirken Blågårds Plads kl. 14

lør. 6/3 FOREDRAG: TONNY LANDY Metronomen kl. 12

lør. 20/3 SANGERPORTRÆT: SIGNE ASMUSSEN KoncertKirken Blågårds Plads kl. 14

lør. 10/4 SÆSONPRÆSENTATION 20/21 Folkehuset Absalon kl. 14

lør. 17/4 FOREDRAG: HENRIK ENGELBRECHT Metronomen kl. 12

lør. 24/4 FRÜHLINGSSTIMMEN Folkehuset Absalon kl. 15

lør. 29/5 "NEW" FASHIONED Bremen Teater kl. 15

lør. 12/6 DEN DANSKE SOPRAN KoncertKirken Blågårds Plads Kl. 14

Alt er rettet til på hjemmesiden - sæsonkortholdere vil få oplysningerne tilsendt med deres kort -

og ellers vil nyhedsbrevene altid indeholde seneste nyt ... Tak for jeres tålmodighed!

OPERETTEN LEVER - TRADITIONEN FORTSÆTTER!

Carol & Thomas

bottom of page