EN PUBLIKUMS-DARLING!

15.06.2020

 

OperetteKompagniets 2019/2020 

 

SANGERPORTRÆT: 

TUVA SEMMINGSEN 

 

- Gå ikke glip af sæsonens sidste LIVESTREAM

 

 

HVORNÅR 

Fredag d. 26. juni, kl. 15.00 

 

MEDVIRKENDE 

Tuva Semmingsen, 

Thomas Peter Koppel & Carol Conrad 

 

 

FRA HJEMMESIDEN 

Den virtuose og efterspurgte Tuva Semmingsen har sat tid af til OperetteKompagniet og lovet at berette om sin omfangsrige karriere.

 

Dette lille talkshow vil dog være meget mere end dét, for der centreres om sanglige fixpunkter, der har været særligt signifikante for det norske koryfæ op gennem årene.​ 

 

Og mon ikke hun også kaster sig ud i en duet med intervieweren, Thomas? De to har stået side om side ved utallige lejligheder, bl.a. i Kasper Holtens spektakulære udgave af Barberen i Sevilla på Gamle Scene, i den sjældent-opførte Ravel-opera, L´heure espagnole, på Egnsteatret Undergrunden og foran 50.000 tilhørere i Søndermarken med Det Kongelige Kapel, hvor det for samtlige deltagere gjaldt om at holde trit med sanglærkens ekstraordinære tekniske kunster ud i hurtigløb af Rossini.​ 

 

Operettecheferne har kun flatterende gloser tilovers for deres kollega: "Tuva er ikke bare én af de sidste mange dekaders mest begavede mezzosopraner, det være sig inden for det lyriske koloraturfag eller mere eksperimenterende crossover-repertoire. Hun er også én af dem, hendes "egne" i branchen respekterer betingelsesløst! Udover at være i besiddelse af hele pakken, har hun det der ekstra udefinérbare, de rigtig sjældne stjerner ejer ..."​ 

 

I sidste sæson var Tuva endelig at finde på rollelisten hos OperetteKompagniet, da hun trak i bukserne og debuterede i partiet som en overordentlig elegant Prins Orlofsky i Flagermusen. Hendes dobbeltspil som Conchita Wurst i 2. akts traditionelle underholdning var scenekunst af allerhøjeste karat.​ Og så var hun en ren publikums-darling ved Nytårsgallaen på Bremen Teater fornylig.

 

Artisten beriger os fra "stolen" - og vi giver en lill én på afstand!

 

 

PRIS 

200,- 

 

BILLETSTATUS 

MANGE I CYBERSPACE! 

 

VARIGHED 

1 time 

 

 

www.operettekompagniet.dk/billetsalg 

 

 

Please reload

© 2015-20 OperetteKompagniet ApS
 

Jorcks.jpg