top of page

LIVESTREAM: MØD YOUNG ARTISTS ENSEMBLE!


OperetteKompagniets 2019/2020

DEN NY GENERATION SYNGER OPERETTE

HVORNÅR

Lørdag d. 16. maj, kl. 14.00

HVOR

LIVESTREAM fra Sirene Studio, Dragør

MEDVIRKENDE

Frøy Hovland Holtbakk

Carina Tybjerg Madsen

Cassandra Lemoine

Marie Dreisig

Sidsel Aja Eriksen

Jonathan Koppel

William Jønch Pedersen

Thomas Peter Koppel & Carol Conrad

FRA HJEMMESIDEN

OperetteKompagniet gentager det succesfulde projekt fra de forrige sæsoner og introducerer et kuld af de største talenter lige nu. De er ikke hvem som helst, men firmaets Young Artists Ensemble 2020/2021. Syv stjerner i svøb, der skal repræsentere operetten både på landevejen og ved diverse events i hovedstaden.

Denne LIVESTREAM følger Sæsonpræsentationens ditto, der blev et hit med næsten 200 seere. I forlængelse heraf er det oplagt, at publikum nu får et nærmere indblik i de nye navne, der står på plakaten i de kommende mange måneder. Og hvis man ikke allerede har stiftet bekendtskab med disse, kan vi godt love, der virkelig er noget at glæde sig til!

Denne forårsdag er alt i flor: Operetten lever - traditionen fortsætter ...

PRIS

200,-

VARIGHED

1 time

Her sikrer du dig adgang til et link til begivenheden:

bottom of page