top of page

SÅ´ DER SÆSONPRÆSENTATION!


Med tonerne af Operettehymnen, Elsk og lev, byder OperetteKompagniet velkommen til en noget anderledes udgave af Sæsonpræsentationen for 2020/2021 - men DOG en Sæsonpræsentation.

Det er en mærkelig tid, vi lever i i øjeblikket, og den gør det umuligt for os fysisk at være i stue med vore mange trofaste følgere - for NU ... Arrangementer udsættes og aflyses overalt, men én ting er sikker: kulturen, dét vi har sammen, kan ikke holdes nede - og vi vender stærkt tilbage, hvor vi så også kan skåle med hinanden, som det sig hør og bør!

Søndag d. 3. maj kl. 14.00, altså på klokkeslættet for den oprindelige koncert i Metronomen, livestreames denne forlængst udsolgte årlige begivenhed - eksklusivt til billetkøberne af samme samt de generøse donorer i forbindelse med Støt OperetteKompagniet-kampagnen, der stadig kører på hjemmesiden. I alt vil et sted mellem 200 og 300 publikummere sidde hjemme foran skærmen i egen stue - forhåbentlig med et glas iskolde bobler indenfor rækkevidde.

Vi, Carol & Thomas, er kun kede af, vi ikke selv kan få lov at skænke op for jer denne gang ... Til gengæld er flaskerne indeholdende trefjerdelstaktens svar på en Cava OG med OperetteKompagniets eget navn på etiketten, importeret af Gribskov Vinimport, netop arriveret - og skulle man mangle forsyninger, kan der allerede nu investeres i netop disse i vores webshop. Den smager absolut himmelsk, koster 125 kr. og der er rabat ved køb af en kasse på 6 - OG vi kører personligt ud og leverer (også i resten af maj og hele juni)!

Når tæppet går for den nye sæson, er det den største af slagsen hidtil! Hele 13 events står på plakaten: Metronomen byder på 5 Operettecaféer, et Sangerportræt af Signe Asmussen og en ("rigtig") Sæsonpræsentation for 21/22 - feje over scenen på Teatermuseet i Hofteatret vil først den nye egen-produktion, Hjerter i Valsetakt, siden en storslåede fejring af Franz Lehár, der ville være fyldt 150 i år - Jule- og Nytårskoncerten, henholdsvis i Lutherkirken og på Bremen Teater, er begge kommet for at blive - Festen på Frederiksberg Rådhus og dermed samarbejdet med Danske Seniorer fortsætter for tredje sommer i træk og anføres denne gang af ingen ringere end musicalkometen Isabel Schwartzbach & mezzo-ekvilibristen Tuva Semmingsen - og SÅ er croonerne tilbage: en mindre justering i besætningen, en smule ordleg, men samme sætliste, samme gejst og stadig: "stort, eksklusivt, cool ..." NEW Fashioned med band på Bremen Teater afslutter en forrygende sæson på behørig vis!

Billetsalget åbner onsdag d. 10. juni - og udover løssalg, vil der nu være 4 forskellige versioner af sæsonkortet at vælge imellem. Dette skyldes i særlig grad, at vi nu også introducerer en foredragspakke med 8 prominente talere: Henrik Engelbrecht, Tove Hyldgaard, Tonny Landy, Per Pallesen, Birgitte Raaberg, Nikolaj Koppel, Mikael Kamber og Anne Margrethe Dahl. Hva´ si´r I så!? Og fik vi nævnt tiltaget med vort nyskabte Young Artists Ensemble? 7 stjerner i svøb, der udover de "gamle" kendinge (JA ... Jens Søndergaard er der!), vil pryde rollelisterne de næste mange måneder: Frøy Hovland Holtbakk, Carina Tybjerg Madsen, Cassandra Lemoine, Marie Dreisig, Sidsel Aja Eriksen, Jonathan Koppel & William Jønch Pedersen. De vil alle drage med, fordelt på to hold, på den forestående turnévirksomhed af Hjerter i Valsetakt, der besøger 14 danske byer.

Ved Livestreamingen søndag d. 3. maj har Carol & Thomas et par fornemme gæster eller tre med - lyd og kamera er i de bedste hænder.

Operetten lever - Traditionen fortsætter ...

bottom of page