top of page

HENDE KOMMER VI TIL AT HØRE MEGET MERE TIL ...


OperetteKompagniets 2019/2020

OPERETTECAFÉ -

FREMTIDENS DIVA

HVORNÅR

Lørdag d. 29. februar, kl. 14.00

HVOR

Metronomen, Frb.

MEDVIRKENDE

Carina Tybjerg Madsen, sopran

Thomas Peter Koppel, tenor

Carol Conrad, piano

FRA HJEMMESIDEN

Hun gjorde et uudsletteligt indtryk, da den første gruppe unge sangere trådte op ved begivenheden, Den Ny Generation Synger Operette, OperetteKompagniets indgangsvinkel til at indsluse friske kræfter i sin stald.

Siden er det blevet til en fornem debutkoncert fra Solistklassen på Konservatoriet og lidt af et gennembrud i hovedpartiet som Rosalinde i Flagermusen under fanerne her.​ Det er nærliggende at spå, at Carina Tybjerg Madsen kommer vi til at høre meget mere til.

Sopranen har en international klang af Schwarzkopfske dimensioner, men samtidig er hun fuld bevidst om, at udvikling kalder på slid og omsorg - og at en status som diva ikke har nogen alder.​ Det er lidt af et scoop, Operettecaféens tredje omgang har gjort!

Inden fuglen flyver, sætter hun os ind i, hvad det kræver at stå på tærsklen til en udøvende løbebane på global plan og hvordan man samtidig beholder begge ben solidt plantet på jorden. Vi bliver selvfølgelig heller ikke snydt for prøver på dette gyldne næbs exceptionelle kunnen.​

Vi hæver glassene og ønsker alt godt for fremtiden ...

PRIS

200,-

BILLETSTATUS

UDSOLGT!

VARIGHED

1 time - derefter servering

- læs også alt om fordelene ved et SÆSONKORT

bottom of page