HVAD ER DIT ØNSKE?

25.08.2019

 

OperetteKompagniets 2019/2020 

 

OPERETTECAFÉ -

ØNSKEKONCERTEN 

 

 

HVORNÅR 

Lørdag d. 14.september, kl. 14.00 

 

HVOR 

Metronomen, Frederiksberg 

 

MEDVIRKENDE 

Thomas Peter Koppel, tenor 

& Carol Conrad, piano 

 

FRA HJEMMESIDEN 

For nogle år siden smed Carol & Thomas en surprisekoncert, hvor programmet bestod af ønsker fra publikum. Det resulterede i en overraskende og feststemt eftermiddag med et repertoire, der både nåede ud i den fjerneste afkrog af operettens univers og ind i sammes absolutte kerne af populære hits.​ 

 

Hvilken bedre måde at åbne op for en ny sæson, og særligt en jubilæumssæson, end at gentage denne succés? De musikalske drømme må stå i kø for at blive opfyldt blandt vore mange følgere!​ 

 

Hvordan gør man så? Det er ganske enkelt ... Efter at have foretaget dit billetkøb, går du ind på kontaktsiden i menufeltet og skriver til os, hvad der måtte ligge dig på hjerte. Vi vil, så vidt det er muligt, bestræbe os på at indfri alle henvendelser, der kommer i vores retning.​ 

 

Operettecaféen byder på en hyggelig stund og figurerer yderligere tre gange i løbet af året - hver af dem indfanger et nyt tema. Og så vil yngre, karismatiske kendinge lægge vejen forbi.​Vi forkæler jer selvfølgelig med bobler og andet godt til ganen! 

 

PRIS 

200,- 

 

BILLETSTATUS 

9 tilbage ... 

 

VARIGHED 

1 time, derefter servering 

 

 

www.operettekompagniet.dk/billetsalg

- læs også alt om fordelene ved et SÆSONKORT

 

 

Please reload

© 2015-20 OperetteKompagniet ApS
 

Jorcks.jpg